headphones newspaper video-player

ID-skydd av företag, är det värt att se över?

Jag får erbjudanden från olika företag om att teckna någon typ av försäkring mot bedrägerier samt ID-skydd för mitt företag. Det kostar några tusenlappar om året och jag undrar om det är värt det?

Bedrägerier mot företag är ett stort problem idag. Det är därför absolut läge att se över vilken typ av skydd du behöver. Innan du väljer att betala för detta kan det vara bra att veta att det finns några saker du kan göra helt gratis.

www.minameddelanden.se kan du anmäla ditt företag och får därmed direkt ett meddelande från Bolagsverket om något ärende gällande ditt bolag kommer in.

Du kan också anmäla dig hos kreditupplysningsföretagens bevakningstjänster för att snabbt får information om något förändras i företagets kreditinformation.
Innan du tecknar någon ny försäkring ska du kolla upp din befintliga. Det kan finnas ett skydd mot denna typ av brott i din företagsförsäkring.

Ovanstående är ett enkelt svar på frågan. Det kan finnas undantag m.m. som inte tagits upp och rättsläget, trots att vår intention är att informationen ska vara uppdaterad och korrekt, kan ha förändrats.  

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD