podcast news play företagaren I media förmån faq

103 unga idéer

Upptäck 103 innovativa idéer från unga entreprenörer i hela Sverige.

Uppmärksamma nästa generation av entreprenörer

Vi vill lyfta fram och hyllar 103 nyskapande idéer från unga företagare i hela Sverige mellan 18-35 år. De innovativa idéerna kommer att publiceras i tidningen Företagaren den 25 maj.

103 unga idéer är en del av tävlingen Årets Unga Idé. Tio av de 103 företagare som uppmärksammas på listan går till final och får chansen att presentera sina idéer inför investerare i Göteborg. 

Vinnare Årets Unga Idé 2022

Alexander Olivera, Siddhartha Khandelwal, Ellen Andreasson och David Albinsson tilldelas Bengt Bengtssons SIBA-stiftelses stipendium på 50 000 kronor vardera.

Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse tilldelar ett stipendium på 50 000 kronor var till tre företag på listan 103 unga idéer som publiceras i tidningen Företagaren i maj varje år. Stiftelsens engagemang i priset är ett initiativ från Företagarnas ordförande Fabian Bengtsson och hans syster Isabel Bengtsson som är ordförande för stiftelsen. Engagemanget är långsiktigt och priset kommer att delas ut de kommande tio åren.

Läs mer om vinnarna

103 unga idéer genom åren

Få inspiration av entreprenörer och briljanta idéer som vi har uppmärksammat genom åren.

En av del av Årets Unga Idé

Av 103 unga idéer väljs ut 10 finalister som får möjlighet att tävla och pitcha sin idé framför investerare i Göteborg den 25 maj. Vinnaren kommer att ta hem 250 000 kr i pris!

Läs om Årets Unga Idé

Fler nyheter om unga företagare

Var med och skapa bättre förutsättningar för företagare

Det enda som behövs är ett medlemskap i Företagarna. Räkna ut din kostnad här. Medlemskap från 1590 kr per år.