För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Upptäck unga företagare från hela Sverige!

Årets bästa lista

103 unga idéer skapades för att vi vill hylla och uppmärksamma idéer från unga företagare mellan 18-35 år. Och det finns många nyskapande affärsidéer att berätta om i hela Sverige!

Varje år publiceras listan över årets just nu mest intressanta unga företagare som alla har uppfyllt kriteriet att de vill utmana branscher, hitta hållbara lösningar och göra världen lite bättre. Listan tas fram av Företagarna och finns med i vår medlemstidning Företagaren och på vår webb. 

103 unga idéer är också en del av tävlingen Årets Unga Idé. 

Trettio av de 103 företagare som uppmärksammas på listan bjuds in till deltävlingarna och ca 10 företag får sen chansen att presentera sina idéer inför investerare, jury och publik i Göteborg. 

103 unga idéer publiceras den 23 maj 2024. 

apsis-almi-230.png

Listan 103 unga idéer 2024

En maskin som tar kål på världens vägglöss. Läder av svamp som vuxit i ölrester. Ett system för ambulanser som gör utryckningar smartare. ”Deathtech” och – hästtaxi!

Här är 103 innovativa företag med unga entreprenörer i spetsen, som puttar Sverige framåt.

 

Se hela listan här!

Listan 103 unga idéer 2023

Luftrening som räddar världens konst – och industriarbetares lungor. Musikinstrument för alla med funktionsvariationer. Kläder och skor som ändrar storlek,

Upptäck 103 innovativa företag från hela Sverige, med unga entreprenörer i spetsen!

 

Se hela listan här!

Artiklar och reportage

Årets Unga Idé 2024

10 finalister ska den 30 maj göra upp om vem som vinner Årets Unga Idé. Finalen är i Göteborg och du är varmt välkommen att anmäla dig som gäst.
Läs om 2023 års finalister