För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Upptäck unga företagare från hela Sverige!

Årets bästa lista

103 unga idéer skapades för att vi vill hylla och uppmärksamma idéer från unga företagare mellan 18-35 år. Och det finns många nyskapande affärsidéer att berätta om i hela Sverige!

Varje år publiceras listan över årets just nu mest intressanta unga företagare som alla har uppfyllt kriteriet att de vill utmana branscher, hitta hållbara lösningar och göra världen lite bättre. Listan tas fram av Företagarna och finns med i vår medlemstidning Företagaren och på vår webb. 

103 unga idéer är också en del av tävlingen Årets Unga Idé. 

Tio av de 103 företagare som uppmärksammas på listan går till final och får chansen att presentera sina idéer inför investerare i Göteborg. 

Från och med hösten 2023 kommer vi börja med deltävlingar.

Nominera eller anmäl dig här!

Nu är den äntligen här!

Luftrening som räddar världens konst – och industriarbetares lungor. Musikinstrument för alla med funktionsvariationer. Kläder och skor som ändrar storlek,

Upptäck 103 innovativa företag från hela Sverige, med unga entreprenörer i spetsen!

 

Se hela listan här!

Artiklar och reportage

Årets Unga Idé 2023

10 finalister ska den 25 maj göra upp om vem som vinner Årets Unga Idé 2023. Samma dag släpps också listan 103 Unga Idéer med företagare från hela landet.
Läs om 2023 års finalister