podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige

Företagarnas medlemsförmåner

Spara tid och pengar

Som medlem i Företagarna har du tillgång till en mängd förmånliga rabatter och erbjudanden som hjälper dig att hålla nere ditt företags löpande utgifter och kostnader. 

Se hela utbudet

Såhär nyttjar du dina förmåner

Logga in på webben eller ladda ner Företagarnas app, så missar du aldrig nya förmåner och aktuella erbjudanden.

Ladda ned appen

Har du frågor?

Få mer information om Företagarnas förmåner eller hur du gör för att bli medlem. Läs Vanliga frågor och svar om medlemsförmåner eller ta kontakt med vår medlemssupport. 

Vanliga frågor och svar

Aktuellt just nu!

Här hittar du alla våra medlemsförmåner inom...

Ekonomi

Här hittar du erbjudanden och rabatter på bland annat kortterminaler, betallösningar, bokföringssystem, deklaration, bank och finansieringslösningar. 

Se dina rabatter hos Mercell, Nets betallösningarSEB, Årsredovisning Online, Froda och Visma Spcs

 

Bilar, drivmedel och hyrmaskiner

Sänk dina kostnader på köp eller leasing av ny tjänstebil, drivmedel och elbilsladdning. Du kan även spara pengar vid köp av verktyg och hyra av maskiner. 

Hotell och resor

För dig som reser i tjänsten finns många kronor att spara genom att nyttja medlemsförmånerna på tåg, flyg, hyrbil och hotell. 

Kontor, IT & telefoni

Sänk dina kostnader på inköp av möbler, IT-produkter och kontorsmaterial. Du får även rabatt på elavtal, både privat och för företag. 

Se dina erbjudanden hos IKEA, Fortum, Telness, Dustin och Lyreco

Frakt

Skickar du paket? Vi har förhandlat fram riktigt fina rabatter på transport och frakt till dig som medlem. 

Se dina rabatter hos DB Schenker och Sendify

Rådgivning och rekrytering

Som medlem får du juridisk hjälp, tillgång till avtal och mallar och hjälp vid rekrytering. Fri juridisk telefonrådgivning ingår i ditt medlemskap. 

Försäkringar

Som medlem i Företagarna kan du teckna försäkring till förmånliga villkor, för dig och dina anställda, ditt företag och din tjänstebil.  

Pengarna vi sparar på att utnyttja Företagarnas förmåner överstiger medlemsavgiften varje år, så jag tjänar faktiskt pengar på att vara medlem! Jag nyttjar reseförmånerna, men även Dustin, IKEA och GARANT Försäkringar.

Gry Flodin, driver ekonomibyrån Stabilisator

Vanliga frågor och svar om medlemsförmåner

Om du inte hittar svar på dina frågor nedan, maila oss på medlemssupport@foretagarna.se

Ja. Förmånerna är exklusivt för medlemmar i Företagarna. Klicka på länken för att läsa mer om medlemskapet. 

Läs mer

Det är lite olika beroende på vilken förmån det gäller. Gå till respektive förmånssida här på webben och följ instruktionerna där. Du kan också ladda ner Företagarnas app, där alla förmåner finns samlade.

Här hittar du alla rikstäckande medlemsförmåner i form av erbjudanden och rabatter. Här kommer du åt ditt medlemsbevis som du kan behöva visa upp för att nyttja dina medlemsförmåner. Du kommer även åt Företagarnas digitala nätverk Medlem söker medlem där du som medlem har en egen profilsida för ditt företag, och kan söka andra medlemmar för samarbete och affärer.

Företagarnas app är som en genväg till hela vårt förmånsutbud, dvs. samtliga rabatter och erbjudanden som du som medlem har tillgång till. Appen gör det enklare för dig att hålla koll på alla aktuella kampanjer och nyheter. Du har även ditt medlemsbevis där samt en enkel väg till Företagarnas affärsnätverk "Medlem söker medlem".

Har du inte loggat in tidigare på Mina sidor eller glömt ditt lösenord begär du ett nytt lösenord på följande länk. Du anger då den mejladress som du uppgav när du blev medlem. Du får sedan ett mejl med en länk till ditt nya lösenord. Därefter kan du byta till valfritt lösenord.

Det hittar du när du loggar in på Mina sidor på foretagarna.se eller i Företagarnas app.

 

Det enklaste är att du tar kontakt med respektive förmånspartner och berättar att du idag är kund och nu vill koppla ditt befintliga företagskonto till Företagarnas ramavtal.

Nej. Som stödjande medlem får du vår tidning Företagaren och har möjlighet att delta vid Företagarnas nätverksträffar. Däremot har du inte tillgång till erbjudanden och rabatter.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.