För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarnas medlemsförmåner

Aktuellt just nu!

Aktuellt just nu!

Här hittar du alla våra medlemsförmåner inom...

Pengarna vi sparar på att utnyttja Företagarnas förmåner överstiger medlemsavgiften varje år, så jag tjänar faktiskt pengar på att vara medlem! Jag nyttjar reseförmånerna, men även Dustin, IKEA och GARANT Försäkringar.

Gry Flodin, driver ekonomibyrån Stabilisator

Vanliga frågor och svar om medlemsförmåner

Om du inte hittar svar på dina frågor nedan, maila oss på medlemssupport@foretagarna.se

Ja. Förmånerna är exklusivt för medlemmar i Företagarna. 
Läs mer om medlemskapet 

Det är lite olika beroende på vilken förmån det gäller. Gå till respektive förmånssida här på webben och följ instruktionerna där. Du kan också ladda ner Företagarnas app, där alla förmåner finns samlade.

Här hittar du alla rikstäckande medlemsförmåner i form av erbjudanden och rabatter. Här kommer du åt ditt medlemsbevis som du kan behöva visa upp för att nyttja dina medlemsförmåner. Du kommer även åt Företagarnas digitala nätverk Medlem söker medlem där du som medlem har en egen profilsida för ditt företag, och kan söka andra medlemmar för samarbete och affärer.

Företagarnas app är som en genväg till hela vårt förmånsutbud, dvs. samtliga rabatter och erbjudanden som du som medlem har tillgång till. Appen gör det enklare för dig att hålla koll på alla aktuella kampanjer och nyheter. Du har även ditt medlemsbevis där samt en enkel väg till Företagarnas affärsnätverk "Medlem söker medlem".

Har du inte loggat in tidigare på Mina sidor eller glömt ditt lösenord begär du ett nytt lösenord på följande länk. Du anger då den mejladress som du uppgav när du blev medlem. Du får sedan ett mejl med en länk till ditt nya lösenord. Därefter kan du byta till valfritt lösenord.

Det hittar du när du loggar in på Mina sidor på foretagarna.se eller i Företagarnas app.

 

Det enklaste är att du tar kontakt med respektive förmånspartner och berättar att du idag är kund och nu vill koppla ditt befintliga företagskonto till Företagarnas ramavtal.

Nej. Som stödjande medlem får du vår tidning Företagaren och har möjlighet att delta vid Företagarnas nätverksträffar. Däremot har du inte tillgång till erbjudanden och rabatter.

Är du inte medlem än?

Som du säkert förstått så är ett medlemskap väl värt pengarna.
Många medlemmar sparar in kostnaden för medlemskapet redan vid första användandet av första förmånen.

Medlemskapet kostar från 1790 kr per år och gäller i tolv månader. Om du har en kompanjon kostar det endast 600 kr att ansluta vilket ger full tillgång för er båda till våra fördelaktiga försäkringar.

Förresten, en stor del av avgiften är dessutom avdragsgill. 

Bli medlem här

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.