För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets företagare i Gävleborg 2019 är...

Publicerad 28 maj 2019
Under en trevlig middag på Gävle Slott, där landshövding Per Bill bjudit in länets samtliga lokala Årets företagare, utsågs under tisdagskvällen Årets företagare i Gävleborg 2019.

Framgångsrika företagsresor startar med att en eller flera kreativa människor får en idé på något nytt. För att fortsätta utvecklas som både företag och företagare kan inte idérikedomen stanna där. Likt en fågel Fenix reser sig nya innovationer och nya vinster. Årets företagare i Gävleborg är ett ypperligt exempel på detta, som med hjärtat i bygden låter företagets framgångar sprida sig över världen. Dessa förebilder ser möjligheterna  på höjden och bredden och den nyfikna påhittighet som hela tiden präglat deras och företagets utveckling pekar på att resan bara börjat.

Årets företagare i Gävleborg 2019: Per, Mats och Jerker Sundin, Sunfab! 

Juryn har bestått utav: 2018 års vinnare Helene Åkerström Hartman, landshövding Per Bill, regiondirektör Johan Färnstrand samt Företagarnas regionchef Eva Cooper.  

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut i över 80 år av Företagarna. Kommunvinnarna samlas i nästa steg i en regionsfinal och alla de regionala vinnarna går sedan vidare till den stora finalen Årets Företagare Sverige som hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Totalt är det 21 regionfinalister som gör upp om den nationella titeln. 

Läs mer om Årets företagare och Årets Unga Företagare!

 

Fler nyheter från Företagarna