För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Medlemsintervju Kamrer redovisning

"Varje företag är unikt och har därför också olika behov. Vi strävar ständigt efter långsiktiga relationer med våra kunder. "
Kamrer redovisning

Namn: Therese Larsson och Åse Erlandsson
Företag: Kamrer redovisning Sthlm AB
Adress: Förrådsvägen 10, 141 46 Huddinge
Telefon: 08-684 060 90
Webb: www.kamrerredovisning.se

När startade ni ert företag?

Vi startade företaget 2013.

Varför startade ni ert företag?

Både Therese och Åse driver sedan tidigare egna bolag, Åse inom molekylärbiologi med försäljning utav forskningsprodukter och Therese inom utbildning. När dom träffades för första gången år 2012 klickade dom direkt och kompletterade varandra väldigt bra. Under den här perioden hörde även Sara, idag anställd utav Kamrer STHLM AB, av sig och ville jobba med Åse och Therese vilket resulterade i att Kamrer STHLM AB bildades.

Hur ser er verksamhet ut?

Kamrer Redovisning STHLM AB är en redovisningsbyrå med stor kunskap inom redovisning och företagande. Vi sköter hela eller delar av kundens bokföring, ekonomi och administration.

Med ett personligt engagemang utför vi professionella administrations och redovisningstjänster till företag. Våra kunder är ofta företag med 1-10 anställda. En del är vi ute hos en dag i veckan och fungerar på så sätt som deras ekonomiavdelning, medan andra lämnar in sitt material till oss.

Varje företag är unikt och har därför också olika behov. Vi strävar ständigt efter långsiktiga relationer med våra kunder. Utifrån kundens behov och förutsättningar anpassar vi uppdraget och hittar flexibla lösningar. För att definiera samarbetet och förtydliga de olika ansvarsområdena upprättar vi alltid ett uppdragsavtal där det tydligt framgår vem som gör vad.

Vi är anslutna till branchorganisationen SRF, Sveriges redovisningskonsulter. 

Hur många arbetar på ert företag?

Idag består bolaget utav 4 personer. Åse, Therese och deras 2 anställda Sara och Caroline. 

Varför gick ni med i Företagarna?

För att nätverka och knyta lokala kontakter.

Vad tycker ni om företagsklimatet i Huddinge?

Vi kommer inte i kontakt med kommunens handlingar så mycket och är därför inte så påverkade av företagsklimatet på en kommunal nivå. Men vi tycker att kommunen borde främja de lokala företagen lite mer när det gäller offentlig upphandling. Att det går bra för de lokala företagen gynnar ju även kommunen.

Vad gör ni på er fritid?

Åse - Jag tycker om att umgås med familjen och då gärna i skärgården där vi spenderar mycket tid  i båten under sommaren. Annars påtar jag gärna i trädgården eller promenerar med hunden som är vårt nyaste tillskott i familjen.

Therese – Jag gillar att ha fullt upp och uppskattar spontana besök och när det händer saker. Jag uppskattar att spendera tid med familjen och på somrarna umgås vi gärna i Mariefred där familjen har landställe.

 

Företagarna Huddinge

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.