För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nå ut på en ny marknad - Företagarna presenterar Swedish Stockings och Business Sweden

Hur kan svenska företagare nå ut på den amerikanska marknaden? Vilken potential finns när ett liten svenskt bolag plötsligt säljer globalt? Och vilka stöd finns för att fler ska kunna ta klivet?

I den här filmen får du svar när Företagarna besöker Swedish Stockings lokaler i centrala Stockholm. Johanna Juelsson, E-Commerce Manager på Swedish Stockings berättar hur de genom att delta i Business Sweden Scale US program fick hjälp att etablera sig på den amerikanska marknaden för att kunna nå ut till ännu fler kunder.

Malin Nygård, Marketing Manager på Business Sweden berättar om vilka stöd som finns att tillgå. Vi besöker även Business Sweden i New York där Bingyan Song, Programansvarig för SCALE US, berättar hur arbetet går till på plats.

Till sist berättar Företagarnas chefsekonom Johan Grip varför det är viktigt att det är enkelt och smidigt för svenska småföretag att exportera och internationalisera sin affär.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.