För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Andra Farhad gästade Företagarna young!

Publicerad 19 apr 2024
Företagarna Stockholms län bjöd in till en underbarkväll tillsammans med Företagarna Young.

I går samlades vi tillsammans med våra unga entreprenörer och företagare för en minnesvärd kväll fylld av energi och glädje. Med Andra Farhad som vår gäst delades personliga  berättelser,  om motgångar och den inspirerande vägen till framgång.

Andras berättelse är ett levande exempel på hur man löser ett probelm. Hon är uppvuxen i en familj som drivit resturang hela hennes liv, men som skulle visa sig vara avgörande för hennes karriär. En brand ställde allt upp och ner när det visade sig att företaget inte var rätt försäkrat. Detta kastade dem in i en tuff ekonomisk strid, men det var också startskottet för Andras sökande efter nya vägar till framgång.

Det var här som  Andra sökte efter svar på frågan "Hur blir man rik?" och kastades in i ett forum, där ögonen fastnade på aktier. En ny värld öppnades när hon började undersöka aktiemarknaden och investeringarnas potential. Med mod köpte hon sina första aktier i ett stålbolag som skulle visa sig gå rikigt bra- och resten är historia!

Andras berättelse är en påminnelse om att  när livet kastar oss  mot motgångar, finns det alltid möjligheter till tillväxt och förnyelse. Hennes erfarenhet visar vikten av att vara öppen för nya idéer och att våga ta risker i strävan efter sina drömmar.

Kvällen var fylld av en energi av hopp och möjligheter.

Tack till alla som deltog och gjorde denna kväll så speciell.

mingel.png

pizza.jpg

Fler nyheter från Företagarna