För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Medlemsintervju Gidlöf Consulting

Jag hade en positiv bild av Företagarna som en ”kamporganisation” för företagspolitiska frågor säger medlemmen i Huddinge, Lennart Gidlöf.
Månadens företagarintervju är med Lennart Gidlöf på Gidlöf Consulting AB!


Namn: Lennart Gidlöf

Företag: Gidlöf Consulting AB

Adress: Spiselvägen 22, 141 59 Huddinge

Telefon: 070-602 41 44

Webb: www.gidlofconsulting.com

 

________________________________________________________

När startade du ditt företag?

2011

 

Varför startade du ditt företag?

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med att förbättra ledningssystem på olika företag och organisationer. 2011 tog jag steget från delägare i ett mindre konsultföretag och blev ”egen och fri”. Nu gör jag samma sak som tidigare, fast bättre, enklare och med en större frihet. Friheten som man har som egenföretagare är en stor fördel med att driva företag, tycker jag.

  

Hur ser din verksamhet ut?

Jag hjälper organisationer/företag att arbeta smartare, t.ex. genom att förenkla arbetsflöden och bygga upp ett kvalitetsledningssystem.  Många organisationer har dessutom för många olika sätt att försöka styra sina medarbetare på. Mig ska man kontakta när man behöver bolla funderingar över hur man ska utveckla sin verksamhet.

  

Hur många arbetar på ditt företag?

Det är bara jag, men ganska ofta arbetar jag genom under andra varumärken t.ex. SIS och Processutveckling i Sverige AB.

  

Varför gick du med i Företagarna?

Jag hade en positiv bild av Företagarna som en ”kamporganisation” för företagspolitiska frågor. Jag ville även ta del av den juridiska rådgivningen som man erbjuds som medlem. Jag tycker att det är viktigt att Företagarna inte förlorar sin identitet som en ”kamporganisation” och inte bara blir en serviceorganisation för medlemmarna.

  

Vad tycker du om företagsklimatet i Huddinge?

Jag har än så länge inga kunder i Huddinge förutom Karolinska. Därför har jag inte så stor uppfattning om företagsklimatet och dess förutsättningarna i Huddinge. Däremot så upplever jag att det finns ganska många som är företagare. Jag tycker att det verkar råda en företagaranda i Huddinge och det kan kanske bero på ett positivt företagsklimat.

 

Vad gör du på din fritid?

Jag tycker att det är vilsamt att arbeta med händerna, så jag tycker om att renovera, hugga ved och fixa med något hemma. Annars gillar jag även att umgås med familj och vänner.

 

Vi tackar Lennart för hans tid och önskar honom all lycka i framtiden och är säker på att höra och se mer av honom i framtiden. 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.