För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagaren

Tidningen Företagaren är Sveriges främsta affärsmagasin för dig som driver företag. Här hittar du guider, reportage och intervjuer inom allt som rör företagande. Om du är medlem i Företagarna får du tidningen i din brevlåda, sex gånger per år. Läs artiklarna här nedanför.

För att ta kunna läsa och ladda ner tidningen Företagaren behöver du vara medlem i Företagarna.

För att ta kunna läsa och ladda ner tidningen Företagaren behöver du vara medlem i Företagarna.

Våra mest lästa artiklar just nu

Logga in eller bli medlem för att komma åt äldre utgåvor

Vi har samlat årets samt förra årets utgåvor för våra medlemmar att gå tillbaka till och läsa när som helst. Bli medlem du också för att komma åt denna samling. Är du redan medlem så är det bara att logga in!

Senaste artiklar

Vill du prenumerera på Företagaren?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Så hanterar Företagarna dina personuppgifter

Dina uppgifter samlas in för att Företagarna Ånge ska kunna hantera anmälan och ditt deltagande i eventet. Dina uppgifter kommer också att användas för marknadsföring av liknande event och medlemskap i Företagarna. Om du lämnat någon känslig personuppgift i rutan Övrigt ska du även skriva att du samtycker till behandling av den uppgiften.

De uppgifter som samlas in är namn, e-postadress, telnr, företag, organisationsnummer, ev. medlemskap i Företagarna och ev. önskan om mer information om medlemskap samt ev. övrigt/specialkost.

Behandlingen av personuppgifterna sker efter en intresseavvägning där Företagarnas behov av att hantera dina personuppgifter för att kunna genomföra eventet och marknadsföra liknande event och medlemskap i Företagarna anses väga tyngre än ditt behov av personlig integritet för lämnade uppgifterna. Alla uppgifter raderas senast ett år efter eventets genomförande, men kan raderas tidigare. I den mån uppgifterna överförts till annat system, t.ex. Företagarnas medlemsregister, kommer de att behandlas i systemet så länge de behövs för det ändamål som är skäl till behandling i det systemet, t.ex. medlemskap i Företagarna.

Företagarna Ånge tar hjälp i sin hantering av anmälningar m.m. av Företagarna Västernorrland och Företagarna Sverige Service AB. Företagarna Ånge lämnar också ut uppgifterna till samarbetspartner för eventet. 

Vill du använda din rätt till rättelse, radering, begränsning av behandlingen och invända mot behandlingen ska du kontakta personuppgiftsansvarig Företagarna Ånge. Du har även rätt att klaga på Företagarna Ånges behandling av dina personuppgifter till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Personuppgiftsansvarig är Företagarna Sundsvall. Ni når föreningen på sundsvall@foretagarna.se

Har du frågor gällande Företagarna Sveriges hantering av personuppgifter, vänligen kontakta Karin Berggren telnr 08-406 17 41

 

 

 

Juristerna svarar

Varannan vecka svarar Företagarnas jurister på våra medlemmars vanligaste frågor till dem om att driva företag. Avtal, GDPR, offentlig upphandling, anställda, nya lagar och regler med mera. 

Missa inte juristernas "caseonsdag" när de går igenom nya domar i bland annat arbetsdomstolen och hur det kommer påverka tolkningen av nya fall framåt. 

Tipsa din medlemstidning!
Företagaren redaktionen
Redaktionen Företagaren
Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med raktionen?

Mer från Företagarna

Företagarpodden

Företagarna har flera poddar och släpper minst ett avsnitt per vecka. Lyssna nu!

Event & aktiviteter

Affärslunch, AW, dialogmöte eller föreläsning? Vi arrangerar aktiviteter av olika format.