För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Medlemsintervju Huddinge Konferenscenter

Huddinge Konferenscenter ägs av Pingstkyrkan. Monica Thörnqvist är egen konsult som sedan augusti 2014 är anlitad för att driva Huddinge Konferenscenter.

Monica har en gedigen erfarenhet inom besöksnäringen, en bransch som hon älskar. Tidigare har hon bl.a. varit med och utvecklat destination Kiruna och var där med under uppstartande processen av Icehotel.Monicas vision är att alla i Huddinge ska veta vart Huddinge Konferenscenter ligger.

Jag lockades av ”produkten” Växthuset, huset som Huddinge Konferenscenter ligger i. Min utmaning är nu att hitta alla lokala företagare, för dem ska Huddinge Konferenscenter vara den självklara platsen för möten.

Hur ser verksamheten ut?

Huddinge Konferenscenter är ett dagkonferenscenter som inryms i den moderna och stilrena lokalen Växthuset. Huddinge Konferenscenter har ett väldigt fördelaktigt läge precis vid pendeltågsstationen vid Huddinge Centrum. Att konferera hos Huddinge Konferenscenter ska vara som att komma till en plats som öppnar alla sinnen. Här sätter vi bekvämlighet och kvalitet i första rummet. I restaurangen kan man avnjuta en välkomponerad konferenslunch. I pauserna kan man sjunka ner i någon av sofforna och låta sina sinnen slappna av.

Som konferensgäst hos oss är det kundens behov som är i fokus. Genom lyhördhet och flexibilitet har vi skapat en familjär atmosfär som gör det lätt för kunden att framföra sina önskemål. Vi gör allt för att våra kunder ska ha de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens eller affärsmöte. 

Våra lokaler är toppmoderna och finns i varierande storlekar. Vi har allt från små grupprum till vår Stora sal med plats för 350 personer, perfekt för större seminarier. Oavsett liten eller stor grupp är alla lika välkomna till oss. Hos oss kan man även boka andra evenemang och middagar. Ide fina lokalerna finns även ett café där alla är välkomna att äta en enklare lunch eller njuta av en god fika med hembakt.

Hur många arbetar på Huddinge Konferenscenter?

8 stycken inklusive Monica arbetar här. Vid större evenemang tas timanställda in.

Varför gick du med i Företagarna?

Jag tycker om att nätverka, genom nätverk skapas många affärer och jag ser det som en chans att marknadsföra varumärket Huddinge Konferenscenter.

Vad tycker du om företagsklimatet i Huddinge?

Jag har inte arbetat så länge i Huddinge, så jag är inte så insatt i den frågan. Av det jag har upplevt, så tycker jag att kommunen verkar vilja utvecklas och ta hand om sina företagare. Arena Huddinge tycker jag är ett bra exempel på det.

Vad gör du på din fritid?

Jag älskar hälsa och träning och åker mycket längdskidor.

Monica har åkt Vasaloppet flera gånger och siktar på att göra det igen 2016. 

Annars tycker jag om att resa och bjuder gärna hem vänner och familj på middagar, jag tycker om att ta hand om folk, det ligger väl i min natur, säger Monica och avslutar med att säga att hon gärna handlar lokalt.

Man ska gynna det lokala näringslivet, tycker Monica. 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.