För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Teckna medlemskap

Ta ditt företagande till nästa nivå - bli en del av Företagarna

Har du frågor om medlemskapet? Hitta svar i vår FAQ

Företagare För dig som äger och driver företag

Företagare

(även för kompanjon till befintlig medlem)
 • 3 månaders fri försäkring
 • Rabatter och förmåner
 • Fri juridisk rådgivning
 • Event och nätverk
 • Kunskap för företagare
 • Ett bättre företagsklimat

Årsomsättning

Info

Ange inom vilket intervall årsomsättningen för ditt företag ligger för att beräkna medlemsavgift. Har du flera företag, ange årsomsättning för det största företaget.

Stödjande För dig som inte är företagare men vill vara stödjande medlem

Stödjande

 • Event och nätverk
 • Tidningen Företagaren
 • Ett bättre företagsklimat
 • Kunskap för företagare
* Ditt medlemskap gäller i 12 månader från registreringen.

Vanliga frågor och svar

Få svar på vanliga frågor om medlemskap i Företagarna.
Företagarna har tre medlemskategorier:
 
Företagare: för dig som driver företag.
Kompanjon: för dig som driver företag tillsammans med en befintlig medlem. (Kostar 600kr och ger samma förmåner som medlemskapet Företagare.)
Stödjande: för dig som inte driver företag men vill ha tillgång till nätverket och stödja arbete för ett bättre företagsklimat.
 • Medlemskapet består av två delar, en för ditt företag och en för dig som företagare. Båda ingår i medlemsavgiften som också är avdragsgill. 
 • När medlemskapet är betalat kan du börja använda alla medlemsförmåner för dig och ditt företag. 
 • Ett medlemskap kostar från 1790 kr för 12 månader och kan påbörjas närsomhelst under ett år. 
 • Om du är kompanjon med någon som redan är medlem betalar du endast 600 kr för ditt personliga medlemskap. 
Medlemskapet består av två delar, en för ditt företag och en för dig som företagare. Båda ingår i medlemsavgiften som också är avdragsgill.

Priset på medlemskapet baseras på din omsättning. Ett medlemskap kostar från 1790 kr för 12 månader och kan påbörjas närsomhelst under ett år. Se vad det kostar för dig här.

Du kan betala medlemskapet med kort eller faktura, som kan skickas via e-post eller vanlig post.
Medlemskapet gäller i 1 år och avslutas automatiskt om du inte betalar när den nya fakturan skickas ut.
Nej,  du kan bli medlem oavsett bolagsform.
När ditt medlemskap närmar sig sitt slutdatum, kommer vi att skicka dig en faktura för att förnya det.
Du betalar för ditt medlemskap i Företagarna årsvis. Om du inte vill fortsätta vara medlem längre behöver du bara låta bli att betala nästa faktura som kommer.
För endast 600 kr kan du som är kompanjon till en medlem i Företagarna ta del av samma förmåner som ingår i vårt medlemskap.

För varje medlemskap finns det två avgifter: medlemsavgift och serviceavgift. Serviceavgiften tillkommer företaget och medlemsavgiften tillkommer personen på avtalet. Om du som kompanjon ansluter dig till ett redan registrerat företag tillkommer en extra medlemsavgift till det totala avtalet. Ditt medlemskap som kompanjon blir aktivt från den dag du tecknar det, men kostander faktureras först vi företagets nästa faktura.

Välj ett medlemskap som passar det företag och organisationsnummer där du kan dra nytta av flest förmåner och försäkringar. Förmåner/försäkringar är kopplade till ditt organisationsnummer. Om du vill nyttja förmåner eller försäkringar för flera av dina företag kan du registrera flera företag hos oss. Kontakta vår medlemssupport på 08-406 18 65 eller medlemssupport@foretagarna.se för att få hjälp att hitta det bästa alternativet för dig.

 

Ja, som stödjande medlem kan du ta del av nätverket och stötta arbetet mot ett bättre företagsklimat utan att vara egenföretagare.

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och undersökningar. Med stöd av våra medlemmar skapar vi ett företagarklimat fritt från regelkrångel och höga avgifter så företagare kan fokusera på det som de är bäst på - driva företag. Medlemskapet är uppbyggt på följande grundpelare:

Politisk påverkan

 Event och nätverk

 Medlemserbjudanden

Juridisk rådgivning

Försäkringar

Företagarna ägs av medlemsorganisationen Företagarna ekonomisk förening, som är en fristående, politiskt obunden organisation. Företagarna ekonomisk förening drivs av och för sina medlemmar, som är företagare och entreprenörer i Sverige. Medlemskapet i Företagarna är för alla som driver eget företag, oavsett bransch eller storlek.