headphones newspaper video-player

Ja tack! Jag vill bli medlem i Sveriges största organisation för företagare

Tillsammans kan vi påverka politiker, förhandla rabatter på allt företagare behöver, utveckla vår kunskap och bygga Sveriges största affärsnätverk för företagare.
  • Pris från 1590 kr per år
  • Ditt medlemskap gäller från den dag du betalar och 12 månader framåt
  • Du kan betala med kort, direkt eller faktura 
  • Ingen automatisk förlängning efter ett år

Fyll i formuläret nedan, för här börjar ditt medlemskap i Företagarna! 

 

Hoppsan! Kunde inte registrera ditt medlemskap:

Välj medlemskap och förening för att se din årskostnad

Företagare
För dig som äger och driver ett företag. Juridisk rådgivning på telefon ingår samt full tillgång till alla medlemsförmåner.
Solomedlemskap
För dig som har ett företag som omsätter mindre än 500 000 kr. Juridisk rådgivning på telefon ingår, 3 månaders försäkring samt full tillgång till alla medlemsförmåner.
Student
För dig som studerar och vill vara en del av Företagarnas nätverk. Förmåner, försäkringar och juridisk rådgivning ingår ej.
Kompanjon
För dig som har en kompanjon som redan är medlem. Juridisk rådgivning på telefon ingår, 3 månaders försäkring och full tillgång till alla medlemsförmåner.
Stödjande
För dig som inte driver företag och vill stödja Företagarna med ett personligt medlemskap samt besöka nätverksträffar i din förening. Ingen tillgång till medlemsförmåner.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Ange postnummer för att automatiskt hitta din förening, eller välj föreningen själv i listan.

Fyll i dina uppgifter

Nu är du snart klar men vi behöver dina betalningsuppgifter. Observera att våra förmåner endast ingår i medlemskapen Företagare, Kompanjon och Solo. Ditt medlemskap gäller 12 månader från att det är betalt och det sker ingen automatisk förlängning när medlemsåret är slut. Om du väljer att betala med faktura kommer den inom 3-5 arbetsdagar och ditt medlemskap gäller från att fakturan är betald.

Välj betalningssätt

Kompanjon – för dig som har en kollega som redan är med

Pris (ca 500 kr i årsavgift)

För att teckna detta medlemskap så kan du ringa oss på 08-406 17 00 eller ännu enklare; fyll i nedan formulär så vi kan matcha ditt medlemskap med rätt företag! Efter det återkommer vi med faktura och orderbekräftelse.