headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

Engagera dig!

Klart du också ska bli engagerad i Sveriges största företagarorganisation. Liisa Mast, ansvarig för föreningar på Företagarna, ger dig fem tips på hur du kommer igång.

1) Bli medlem!

Självklart ska du bli medlem i Företagarna om du inte redan är det. Förutom ett ovärderligt nätverk och möjligheten att påverka på riktigt så har du tillgång till mängder av förmåner som hjälper dig att spara många kronor.

2) Ta kontakt med din lokalförening.

Företagarna har 250 föreningar över hela landet. Vilken är närmast dig? Hör av dig och fråga om de söker någon med din profil.

Att vara förtroendevald ger dig utan tvekan mest av ditt medlemskap och det är ett värdefullt uppdrag. Att hitta rätt kompetens, i styrelsen eller som extra händer i projekt, är något vi alltid jobbar efter i både små och stora föreningar.

3) Engagera dig direkt från soffan!

Gå redan nu in och följ Företagarna lokalt och på riksnivå i sociala medier och fortsätt sprida det innehåll vi delar och delta i diskussionerna.

Vill du ha bilder som infografik och fakta om företagare att dela, hör av dig till webb@foretagarna.se så skickar vi det direkt till dig.

4) Få politikerna att lyssna!

Boka in ett möte via din lokalförening och träffa er lokala politiker. Det kanske är lättare än du tror att påverka politiskt i ditt närområde. 

5) Besök ett event - och ordna ett eget

Företagarna arrangerar tusentals event över hela landet och som medlem är du välkommen på alla. Testa några olika, i ditt närområde och kanske några en bit bort, och se vilken typ du faller för.

Är det julbord för soloföretagare, titta på Företagarna LIVE med andra på din ort, eller frukostmöte med utbildning som lockar dig? Oavsett kommer du snart bli engagerad i att gå på fler, och säkert också ordna egna event i din förening.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap