headphones newspaper video-player

Företagarna LIVE

24 apr 2019

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag och bokslut samt om ägarskifte. Du hittar alla program längre ner på sidan.

Titta på Företagarna LIVE tillsammans med andra företagare då många av Företagarnas 240 föreningar ordnar nätverksträffar i samband med livesändningarna.

Efter sändningen svarar våra jurister på alla inkommande frågor som inte hann tas upp under programmet. Det materialet hittar du på respektive sändnings webbsida.

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna LIVE ska handla om? Skicka förslag till live@foretagarna.se.

baylan och gm epi.jpg
Nästa Företagarna LIVE äger rum fredag den 6 september kl 08.00 då vi ett sänder ett samtal mellan vår vd Günther Mårder och näringsminister Ibrahim Baylan
Hur är det egentligen att vara näringsminster? Hur ska företagsklimatet förbättras? I september får du som medlem en unik chans att ställa dina frågor till näringsminister Ibrahim Baylan. 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD