podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagarna LIVE Valdebatt 2018

Missade du Företagarnas företagarpolitiska debatt? Lugn! Här kan du se den i efterhand. ta reda på vad partierna vill göra för att underlätta för de som skapar #4av5jobb - småföretagarna. 

Debatten leds av Företagarnas vd Günther Mårder och sänds live här, på Företagarnas Facebook-sida, på Företagarnas Twitter och på Företagarnas Youtube-kanal.

Deltagare i debatten

 

Jessica Polfjärd (M)

Moderaternas arbetsmarknadspolitiske talesperson i riksdagen, ledamot i Moderaternas partistyrelse och i dess arbetsutskott. Läs mer om Jessica på Moderaternas webbplats.  

Mats Persson (L)

Liberalernas ekonomisk-politisk talesperson i riksdagen och partiets representant i pensionsgruppen. Läs mer om Mats på Liberalsernas webbplats. 

Emil Källström (C)

Centerpartiets ekonomisk-politisk talesperson i riksdagen och adjungerad ledamot i partiets verkställande utskott. Läs mer om Emil på Centerpartiets webbplats. 

Mikael Damberg (S)

Närings- och innovationsminister i regeringen och ledamot i Socialdemokraternas verkställande utskott. Läs mer om Mikael Damberg på Socialdemokraternas webbplats. 

Per Bolund (MP)

Finansmarknads- och konsumentminister samt biträdande finansminister i regeringen och ledamot i Miljöpartiets partistyrelse. Läs mer om Per på Miljöpartiets webbplats. 

Oscar Sjöstedt (SD)

Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesman i riksdagen. Läs mer på Sverigedemokraternas webbplats. 

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag och bokslut samt om ägarskifte. Du hittar alla program längre ner på sidan.

Titta på Företagarna LIVE tillsammans med andra företagare då många av Företagarnas 240 föreningar ordnar nätverksträffar i samband med livesändningarna.

Efter sändningen svarar våra jurister på alla inkommande frågor som inte hann tas upp under programmet. Det materialet hittar du på respektive sändnings webbsida.

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna LIVE ska handla om? Skicka förslag till live@foretagarna.se.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.