podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

LIVE: Brexit för företagare

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.
1 januari började det nya avtalet mellan EU och Storbritannien att tillämpas. Import och export till Storbritannien hanteras nu som import och export till ett land utanför EU. Vilka konsekvenser har det fått för svenska företagare? Hur ska du som redan handlar, eller vill börja handla, med Storbritannien agera?
 
Vi går igenom praktiska detaljer med experter på plats i studion och träffar andra företagare som handlar med Storbritannien och får deras erfarenheter och tips. 
 
Gäster hos Günther Mårder, vd Företagarna och programledare, är bland andra Mikael Eriksson, tullchef på DB Schenker i Sverige och Theresa Ryberg, Företagarnas expert på internationell handel. Vi har även med Daniel Wiberg, chefsekonom Företagarna och företagaren Sabine Schäfer.
Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.