För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

LIVE: Brexit för företagare

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.
1 januari började det nya avtalet mellan EU och Storbritannien att tillämpas. Import och export till Storbritannien hanteras nu som import och export till ett land utanför EU. Vilka konsekvenser har det fått för svenska företagare? Hur ska du som redan handlar, eller vill börja handla, med Storbritannien agera?
 
Vi går igenom praktiska detaljer med experter på plats i studion och träffar andra företagare som handlar med Storbritannien och får deras erfarenheter och tips. 
 
Gäster hos Günther Mårder, vd Företagarna och programledare, är bland andra Mikael Eriksson, tullchef på DB Schenker i Sverige och Theresa Ryberg, Företagarnas expert på internationell handel. Vi har även med Daniel Wiberg, chefsekonom Företagarna och företagaren Sabine Schäfer.
Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.