headphones newspaper video-player

Företagarna Live - Maxa ditt bokslut den 6 december

3 dec 2018

Den 6 december sände Företagarna Live ett program om bokslut och skatter för dig som är småföretagare. Vi bjöd också på andra goda tips och råd kring skatter, sparande och regler för dig som vill max bokslutet. 

Här är sammanställning av vanliga frågor om bokslutet:

Mer om Företagarna Live 

Torsdag den 6 december kl 08.00 livesände vi ett samtal mellan vår vd Günther Mårder och en panel på temat vad småföretagare bör tänka på inför årsskiftet i samband med bokslut. 

I panelen fanns: 

  • Anders Andersson, Grundare Driva Eget
  • Cecilia Gunne, Advokat och skatteexpert
  • Johan Schauman, Deklarationsexpert på Skatteverket. 

Vad är Företagarna Live?

Företagarna Live är ett livesänt kunskapsprogram från Företagarna. Vi fokuserar på aktuella frågor som GDPR, bokslut, skatter och har även sänt direkt från Almedalen, Årets Företagare och Småföretagardagen.

Under sändningen kan man skicka in frågor och efter sändningen sammanställer vi alla frågor och svar och postar på vår hemsida. 

Om du vill ha ännu mer live under Live kan du söka upp någon av Företagarnas 240 föreningar som anordnar en nätverksträff i samband med livesändningen. Föreningarna brukar också krydda med egna gäster. 

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna Live ska handla om? 

Skicka oss mail till live@foretagarna.se.

PS. Du vet väl om att som medlem i Företagarna kan du alltid ringa den juridiska rådgivningen och få hjälp. Eller använda förmånen Räntekoll för att jämföra dina bankräntor. Det finns många sätt att spara pengar för dig som är medlem i Företagarna!

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD