För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarna Live - Maxa ditt bokslut den 6 december

Den 6 december sände Företagarna Live ett program om bokslut och skatter för dig som är småföretagare. Vi bjöd också på andra goda tips och råd kring skatter, sparande och regler för dig som vill max bokslutet. 

Här är sammanställning av vanliga frågor om bokslutet:

Mer om Företagarna Live 

Torsdag den 6 december kl 08.00 livesände vi ett samtal mellan vår vd Günther Mårder och en panel på temat vad småföretagare bör tänka på inför årsskiftet i samband med bokslut. 

I panelen fanns: 

  • Anders Andersson, Grundare Driva Eget
  • Cecilia Gunne, Advokat och skatteexpert
  • Johan Schauman, Deklarationsexpert på Skatteverket. 

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag och bokslut samt om ägarskifte. Du hittar alla program längre ner på sidan.

Titta på Företagarna LIVE tillsammans med andra företagare då många av Företagarnas 240 föreningar ordnar nätverksträffar i samband med livesändningarna.

Efter sändningen svarar våra jurister på alla inkommande frågor som inte hann tas upp under programmet. Det materialet hittar du på respektive sändnings webbsida.

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna LIVE ska handla om? Skicka förslag till live@foretagarna.se.

PS. Du vet väl om att som medlem i Företagarna kan du alltid ringa den juridiska rådgivningen och få hjälp. Eller använda förmånen Räntekoll för att jämföra dina bankräntor. Det finns många sätt att spara pengar för dig som är medlem i Företagarna!

 

 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.