headphones newspaper video-player

Företagarna LIVE EU-valet

Företagsam EU-valdebatt med partiernas toppkandidater. 

Tillsammans med Svenskt Näringsliv har Företagarna bjudit in partiernas toppkandidater i EU-valet för att debattera hur vi får ett mer företagsamt Europa. Debatten äger rum i Gasklockorna i Gävle, men vi direktsänder i Företagarna LIVE den 6 maj klockan 12.00.

Missa inte detta tillfälle att höra hur kandidaterna och deras partier vill göra EU mer företagsamt!

Deltagare i debatten
Ana Rubin (V)
Alice Bah Kuhnke (MP)
Charlie Weimers (SD)
Fredrick Federley (C)
Helene Fritzon (S)
Karin Karlsbro (L)
Sara Skyttedal (KD)
Tomas Tobé (M)

Debatten modereras av Eva Cooper, Företagarnas regionchef i Gävleborg och Lotta Petterson, regionchef Svenskt Näringsliv. Gävleborg.

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en programserie skapad för våra medlemmar baserat på ämnen som är relevanta för dem i sitt företagande. Vi bygger manus baserat på deras frågor som de mejlar in till oss inför och under pågående sändning.

Vi har hittills gjort program om GDPR (med Datainspektionen), om skatter, avdrag och bokslut (med Skatteverket) och om ägarskifte. Som en del av vår valkampanj under 2018 gjorde vi ett program med Stadsministerutmanaren Ulf Kristersson och sände en näringslivsdebatt med representanter från de största partierna. Dagen efter valet sände vi en eftervalsanalys (se länkar till de olika programmen nedan).

Om du vill ha ännu mer Företagarna LIVE kan du söka upp någon av Företagarnas 240 föreningar som anordnar en nätverksträff i samband med livesändningen. Föreningarna brukar också krydda med egna gäster.

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna Live ska handla om?
Skicka oss mail till live@foretagarna.se.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD