headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Företagarna LIVE måndag 6 maj EU-valdebatt - titta här

Måndagen den  6 maj kl. 12.00 sände vi Företagarnas EU-valdebatt. Om du vill se debatten i efterhand finns den i länken ovan. 

Företagsam EU-valdebatt med partiernas toppkandidater. 

Tillsammans med Svenskt Näringsliv har Företagarna bjudit in partiernas toppkandidater i EU-valet för att debattera hur vi får ett mer företagsamt Europa. Debatten äger rum i Gasklockorna i Gävle, men vi direktsänder i Företagarna LIVE den 6 maj klockan 12.00.

Missa inte detta tillfälle att höra hur kandidaterna och deras partier vill göra EU mer företagsamt!

Deltagare i debatten
Ana Rubin (V)
Bodil Valero (MP)
Charlie Weimers (SD)
Fredrick Federley (C)
Heléne Fritzon (S)
Karin Karlsbro (L)
Sara Skyttedal (KD)
Tomas Tobé (M)

Debatten modereras av Eva Cooper, Företagarnas regionchef i Gävleborg och Lotta Petterson, regionchef Svenskt Näringsliv. Gävleborg.

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag och bokslut samt om ägarskifte. Du hittar alla program längre ner på sidan.

Titta på Företagarna LIVE tillsammans med andra företagare då många av Företagarnas 240 föreningar ordnar nätverksträffar i samband med livesändningarna.

Efter sändningen svarar våra jurister på alla inkommande frågor som inte hann tas upp under programmet. Det materialet hittar du på respektive sändnings webbsida.

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna LIVE ska handla om? Skicka förslag till live@foretagarna.se.