podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

LIVE: Ett år med corona

I detta avsnitt av Företagarna LIVE reder vi ut det nya stödet för korttidspermittering som snart kan sökas - det skiljer sig rejält från det tidigare.

En del av programmet ägnar vi  särskilt åt det nya stödet för korttidsarbete/korttidspermittering som snart kan sökas.

Regeringen har meddelat att de kommer förlänga möjligheten till stöd för korttidspermittering. Förlängningen kommer att regleras i en ny tillfällig lag, vilket i praktiken innebär att förlängningen blir ett helt nytt stöd som på flera punkter fungerar annorlunda. Samtidigt görs ändringar i den befintliga lagen (2013:948) om stöd vid korttidsarbete.

Medverkar gör  Laura Brandell Tham, biträdande avdelningschef på Tillväxtverket, Företagarnas expert på arbetsrätt, Lise-Lotte Argulander. Vi har även med oss Fredrik Östbom, samhällspolitisk chef Företagarna och Annalena Sjölund, Miljökompass. Programmet leds av Günther Mårder.

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.