För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

LIVE: Bygg en framgångsrik E-handel

E-handel är ett ständigt efterfrågat ämne från småföretagare. Hur svårt kan det vara egentligen? Under en halvtimme ger vi dig massor med konkret kunskap som gör att du lättare kan starta en e-handel eller utveckla den som du redan driver.
För att vägleda oss framåt i e-handelns snåriga djungel så bjöd vi in tre experter på området. Först ut var Anna Nordlander som är en av Sveriges främsta E-handels-experter. Hon har tidigare varit vd för The Friendly Swede som var ett av de allra första svenska företagen att sälja fysiska produkter via Amazon.com.


Vi fick även höra Joel Falck, vd och medgrundare av KitchenTime Group som är en av Nordens ledande leverantörer av produkter för hemmet och består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. 

Dessutom medverkade Susanne Holmström, vd för NetOnNet som säljer hemelektronik via e-handel och lagershoppar till kunder och företag i hela Norden. Sändningen leddes av Företagarnas vd Günther Mårder.

I detta avsnitt tog vi upp några exempel på företag som lyckats komma igång med olika sorters e-handel. Vi pratade om beslutet, om den första tiden och misstagen de gärna skulle vara utan och vad är egentligen det svåraste med e-handel? E-handel är mer än en webbsida, det innebär ofta en lokal för lager eller order, frakt och returer. Idag kan du köpa in tjänster för lager, logistik och frakt - men hur fungerar det egentligen? 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.