podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Företagarna LIVE om arbetsrätt

Företagarnas experter besvarade företagares frågor om arbetsrätt i en sändning du kan se i efterhand. Många av frågorna handlade om reglerna för korttidsarbete.

Företagarna genomförde 27 mars en specialsändning via Facebook Live med anledning av coronakrisen. Fokus är de mest frekventa arbetsrättsfrågor som vår juridiska rådgivning får in dagligen från drabbade företagare.

Vi fick in mängder av frågor - stort tack. Många berörde reglerna för korttidspermittering/korttidsarbete och många fick svar direkt i sändningen ovan. De som inte hanns med under programmet besvaras här: Frågor och svar  om korttidspermittering mm

I panelen: Lise-Lotte Argulander, arbetsrättsexpert Företagarna, Liisa Mast, föreningskoordinator Företagarna och Hampus Löwstedt, rådgivare Företagarna.

Läs också: Corona - råd och stöd till företag

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.