podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige

LIVE: Den anpassningsbara och kreativa företagaren - framtidens vinnare?

"Det enda som kan stoppa storstädernas tillväxt är en pandemi", skrev Per Schlingmann 2014. Vad han tänker om det, och om framtiden, nu i coronakrisen får vi veta i Företagarna LIVE!
Detta Företagarna LIVE är ett samarbete mellan Företagarna och Facebook.
 
Vi ställer oss frågan huruvida takten omvärlden förändras i kommer gå ännu snabbare när vi är ute på ”andra sidan” och hur du som företagare kommer kunna anpassa dig till den framtiden?
 
Med sig i studion har programledare Günther Mårder, vd Företagarna, entreprenören och författaren, Per Schlingmann.


Vi träffar också företagare. Lina Nettelblad, grundare av Mattipset i Skara, berättar hur de snabbt ställt om sin verksamhet för att överleva när avbokningarna började störta in i våras. Och Therese Hedén, som grundat eventbolaget Hedén och Jungander i Örebro berättar om företagets anpassning till ett Sverige utan fysiska möten.

Dessutom kommer Elin Johansson från Facebook och guidar oss i hur du genom kreativitet kan bli extra framgångsrik i ditt arbete med sociala medier.

Programmet är inspelat 20 maj 2020.

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.