För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

LIVE: Misstag och succégrepp - så blev vi digitala

Hur får en el och vvs-firma kunder via Youtube? Och varför blev Lufthansa lägre värderat än videotjänsten Zoom, trots extremt mycket högre intäkter? Se Företagarna LIVE och få svaren.

Med oss har vi Håkan Svanström, Svanströms EL och VVS AB, vars Youtubekanal har över 31 000 prenumeranter.  Anna Sylvangrundare Mrs Mighetto och välkända  inom inredning för barnrum. De är  stora inom sociala medier med sina 122 000 följare på Instagram.

Hur använder de här företagarna sina kanaler för att göra affärer och hur digitala är de i övrigt? Hur ser deras resa ut och finns det något de ångrar att de gjort? Det får vi veta i detta avsnitt av Företagarna LIVE som görs i samarbete med Facebook, inspelat 8 maj 2020.

Dessutom pratar Günther Mårder med Joakim Jardenberg, internetveteran och digital expert som tar sin an småföretagarens perspektiv när det gäller digitala möjligheter i kristid och framtid. 

Slutligen ger oss Facebooks Emma Anderberg en snabbkurs i hur du gör praktiskt för att komma igång på Facebook och Instagram som företagare. 

Nästa LIVE 15 maj

I Företagarna LIVE den 15 maj, som du ser direkt på Företagarnas Facebooksida och här på företagarna.se i efterhand, kommer vi prata digitala möten och digital säkerhet. Missa inte det!

 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.