podcast news play företagaren I media förmån faq

LIVE: Krispaketen - Livboj eller pengar till de som redan har

Nyamko Sabuni (L) gästade denna nypremiär av Företagarna LIVE som fokuserade på coronakrisens hårda slag mot företagare i Sverige och vilka krisåtgärder som krävs.
Detta Företagarna LIVE är ett samarbete mellan Företagarna och Facebook.
 
Sändningen börjar omkring 5.50 in i klippet.
 
I detta avsnitt gästades programledaren Günther Mårder, vd Företagarna, av Nyamko Sabuni, Liberalernas partiledare. De pratade om innebörden av stödpaketen som har tagits fram för att underlätta krisen för företagare, vad mer som krävs enligt henne och hur ser samarbetet ut partierna emellan?
 
Gotlands företagare har drabbats hårt av krisen, när turismen viker och flaggskepp som Almedalsveckan blåsts av. Med oss på länk hade vi Nancy Yussef, ordförande Företagarna Gotland för att beskriva läget på ön.
 
Företagarnas expert på regelbörda och regelförenkling, Helena Fond, fanns också på plats och kommenterade den politik som förs och vad Företagarnas medlemmar vill se.
 
Dessutom: Med start i detta avsnitt av Företagarna LIVE görs sändningarna i ett direkt samarbete med Facebook. Sam Rihani, Sverigechef Facebook, gästade studion och berättade mer om intitiativet.
 
Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.