headphones newspaper video-player

Företagarna Live om Ägarskifte 15 mars

8 mar 2019

Dags att gå skilda vägar?


Den 15 mars sände Företagarna LIVE ett program om det viktigaste du behöver veta inför ett ägarskifte - för både dig som köper och säljer. Samtalet byggde på våra medlemmars frågor inför och under pågående sändning. Företagarnas Vd Günther Mårder ledde samtalet.

I panelen fanns:

  • Roland Dansell, senior advisor på Grant Thornton
  • Pia Engholm, Serieentreprenör, styrelseproffs och investerare
  • Katarina Ikonen, företagsmäklare på Svensk FöretagsFörmedling

live-agarskifte-2.png

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en programserie skapad för våra medlemmar baserat på ämnen som är relevanta för dem i sitt företagande. Vi bygger manus baserat på deras frågor som de mejlar in till oss inför och under pågående sändning.

Vi har hittills gjort program om GDPR (med Datainspektionen) och om skatter, avdrag och bokslut (med Skatteverket). Som en del av vår valkampanj under 2018 gjorde vi ett program med Stadsministerutmanaren Ulf Kristersson och sände en näringslivsdebatt med representanter från de största partierna. Dagen efter valet sände vi en eftervalsanalys (se länkar till de olika programmen nedan).

Om du vill ha ännu mer Företagarna LIVE kan du söka upp någon av Företagarnas 240 föreningar som anordnar en nätverksträff i samband med livesändningen. Föreningarna brukar också krydda med egna gäster.

Tipsa oss! Vad vill du att Företagarna Live ska handla om?
Skicka oss mail till live@foretagarna.se.

PS. Du vet väl om att som medlem i Företagarna kan du alltid ringa den juridiska rådgivningen och få hjälp. Eller använda förmånen Räntekoll för att jämföra dina bankräntor. Det finns många sätt att spara pengar för dig som är medlem i Företagarna!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD