För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Magnus ägare av JAC Tryck & Brodyr och ny medlem i Företagarna!

Publicerad 25 apr 2024

Halmstads äldsta tryckeri!

Vad som startade som ett familjeföretag år 1983, är idag Halmstads äldsta tryckeri som dessutom är kvar i samma lokaler sedan start. Magnus pappa startade företaget och fick därefter sällskap av hans mamma under 90-talet och tog då också in brodyren. Magnus själv har arbetat i familjeföretaget sedan 20 år tillbaka och har sedan 2016 drivit hela företaget själv. Primärt är det tryck och brodyr av profilkläder, arbetskläder och idrottskläder Magnus arbetar med.
I dagsläget är Magnus ensam anställd i företaget, något han trivs med.

 - Jag har inga anställda, och jag trivs jättebra med det. Jag har fått göra och nischa företaget precis som jag vill och det rullar på.

Skapa en egen vision!

Efter att ha varit med från familjeföretag till att själv bli ägare av företaget är vi nyfikna på vad Magnus tycker är det bästa med att driva eget.

  - Att jag kan skapa en egen vision, där inte någon annan skapar det åt mig, sen kan jag bestämma själv hur väl jag når den. Jag lägger ner den arbetstid som krävs för att nå dit jag vill. Man är sin egen herre.

Vi vill ha med dig i Företagarna!

Som ny medlem i företagarna undrade vi vad det var som fick honom att gå med.

  - Det var Marie (regionchef för Företagarna Halland) som tryckte in mig, hon har börjat handla av mig och sa att ni ville ha med mig i Företagarna och kom med förslaget att ha en träff här där andra kan komma hit och se vad jag gör.
Han fortsätter sedan att berätta,

  - Det som fick mig att gå med är egentligen att jag börjat lära känna några av dem som är med, dels sedan innan och dels sedan de blev kunder till mig. Det är alltid intressant med nya nätverk, att få nya kontaktytor. Intresset har växt efter att ha hört andra medlemmar prata om det.


Är du och ditt företag också intresserade av att vara värd för ett event där våra medlemmar får komma och kika på det ni gör? Hör av er till Marie, regionchef för Företagarna Halland så kikar vi på ett möjligt upplägg!

Kontaktuppgifter:
marie.axtelius@foretagarna.se
+46 70 952 80 50

Bli medlem i Företagarna!

image0 (8).jpeg

Taggar
Fler nyheter från Företagarna