podcast news play företagaren I media förmån faq

Jaana har förklarat krig mot stress

Jaana Norén, med sitt företag Healingstugan, arbetar med stressreducering och energihöjning.
Publicerad 22 jan 2021

Jaana Norén.jpgHon har under åren sett människor tiden innan de gått in i den berömda väggen och följt mångas långa rehabiliteringsresa.  Alla människor är olika och därför arbetar också Jaana med många olika verktyg; mindfulness, yoga, qigong, reiki, insiktsfulla samtal, vedic art och kristallhealing, mm.

Energinäring är en bransch som går mot positiv samhällsutveckling, då den används som ett komplement till den traditionella sjukvården i många delar av världen. Detta är välbehövligt då Sverige har varit ett U-land när det gäller energier.

Precis som många andra i dessa annorlunda tider märker Jaana av att företag ställer in sina konferenser och att människor är försiktigare med fysiska träffar. Men Jaana har ett positivt tankesätt, så hon har ställt om till digitala aktiviteter, som exempel 8-veckors mindfulness kurs via förinspelade videos.

Ni hittar Jaana på healingstugan.com

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.