podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Intervju med Patrick Ödqvist på Bålsta Golfcenter AB

Publicerad 12 nov 2021
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.

Berätta lite om dig och ditt företag

Jag heter Patrick Ödqvist och är ifrån Spånga men bor nu i Bålsta med min sambo och 2 barn. Har tidigare jobbat som elektriker och larmtekniker men som inbiten golfare som tidigare haft ambitioner att bli proffs så har jag i flera år tyckt att det saknades en plats i Bålsta att spendera vintrarna i. Med många golfare och golfbanor i närheten så kändes det som att det fanns behov för en plats vi alla kunde ses, träna och spela. Så under 4-5 år så har jag letat lite efter lokaler som skulle passa för en sådan verksamhet, lite på skoj men även med en tanke av att det skulle vara roligt att bygga och driva en golfhall. Så i våras så hittade jag en lokal som passade med både rätt takhöjd och storlek. Efter en visning av lokalen, samtal med hyresvärden som gillade idén och mycket grubblande så beslöt vi oss för att försöka få till Bålsta Golfcenter. Byggandet började den 1.a september efter en intensiv sommar av planerande och inköp. Med många sena nätter och massvis med hjälp av släkt och vänner så kunde vi den 28/10 öppna. 

 

Hur hamnade du i denna branschen?

Hamnade i branschen pga av mitt enorma intresse för golf och allt som hör till. Efter att i många år mer eller mindre bott på golfbanor så kommer det sig naturligt att jag hamnat där jag är idag.

 

Hur ser framtidsplanerna ut?

Förhoppningen är att kunna utveckla det till en plats där alla känner sig välkomna och att det finns något för alla sorters golfare och även något för icke golfare. Vill även i framtiden kunna erbjuda tjänster såsom custom fitting av utrustning, träning och tävlingar. Gärna med möjligheten att kunna anställa andra kunniga personer som kan göra oss bättre.

 

Var är företaget om tre år?

Om tre år är vi plats där alla golfare vill spendera vinterhalvåret med kunnig personal och där alla behov inom golfen är tillgodosedda. 

Fler nyheter från Företagarna