podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

intervju med Mattias Modin på Modin Expo AB

Publicerad 18 jun 2021
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.

Mattias.jpgVad sysslar ditt företag med?

Vi på Modinexpo håller på med allt från snickeri för privatpersoner till event, retail & expoproduktion för företag.

Hur kom det sig att du valde denna bana?

Insåg rätt tidigt att jag var praktisk lagd, efter skolan så fick ja en chans med ett företag som var i mässbranschen och insåg att det var riktigt kul med just detta hantverk. Efter tolv år hos dem och flertalet utmärkelser både personliga och som företag inom mässor och event så ville jag pröva på företagarskapandet själv och startade då Modinexpo som hoppas kunna utveckla sig stadigt inom branschen. 

Hur har pandemin påverkat er?

Hårt är rätt ord, mäss- och eventbranschen har inte varit aktiv sedan tidigt 2020 och detta gjorde att vi helt fick ställa om och jaga helt nya kunder under mitten av 2020 och då vi växte fram som snickare vid renoveringar och ombyggnationer. Var ett tufft år resultatmässigt 2020. Men nu har vi etablerat oss i denna bransch också och 2021 lyser starkt för oss med fullbokad planering och glada kunder.

Hur ser verksamheten ut om tre år?

Min förhoppning är att vi har större lokaler och en fullt utrustad produktion för företag som önskar att göra det lilla extra till sitt varumärke. Egen inhouseproduktion med riktigt motiverad personal. Ser gärna en utgångsplats såsom Bålstas kontinuerligt växande företagsliv som en fin hemadress för oss.

Fler nyheter från Företagarna