För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Intervju med Caroline Thunman på Trädgård & Fastighet AB

Publicerad 28 maj 2021
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.

Vad gör du/ditt företag?

Grönyteskötsel och enklare fastighetsunderhåll.

Vem är din kund?

Främst privatpersoner, men även företag, myndigheter och föreningar.

Vad fick dig att starta eget?

Efter 25 år som anställd på olika företag, statligt, offentlig och privat så kände jag att det var dags att göra något annat. Men den största anledningen var nog en längre tids sjukskrivning som gjorde att jag hann fundera på olika framtida val och då låg eget företag överst på listan. Sen gillar jag utmaningar och att lära mig nya saker.

Hur har det första året varit?

Jag startade företaget april 2020, men studerade heltid samtidigt sedan januari 2020 fram till april i år, Arbetsledare – Hållbar grönyteförvaltning. Så jag har egentligen först i år kunnat jobba mera i företaget än jag gjorde förra året. Jag har haft gott om jobb, då de flesta utnyttjar RUT avdraget gällande trädgårdstjänster vilket är positivt för små och ensamföretagare.

Var är du och ditt företag om tre år?

Hoppas på att det fortsätter att rulla på, troligtvis har jag några fasta avtal med en del kunder. Har redan idag några kunder som jag åker till med jämna mellanrum.

Fler nyheter från Företagarna