podcast news play företagaren I media förmån faq

Bålsta Smådjursveterinärer

Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.
Publicerad 15 jan 2021

Beskriv ert företag

Vi startade kliniken 2007 här i våra lokaler i Dyarne, bakom Cirkel K. Kliniken ägs och drivs av veterinärerna Johanna Lindström och Mirjam Sandahl Svahn. Utöver det har de tre anställda, två legitimerade Djursjukskötare och en djurvårdare med utökad behörighet.

Vi erbjuder djursjukvård för smådjur, framförallt hund och katt. Förebyggande, operationer, utredningar, vaccinationer, röntgen m.m.

Hur har Corona påverkat ert företag?

Vi har kämpat på. Det har varit mer sjukfrånvaro inom personalen, fler avbokningar än vanligt. Vi veterinärer har fått jobba lite mer vissa perioder för att kunna hjälpa varandra. Vi tycker att vi sett en ökning av hundvalpar och kattungar under året.

Hur ser er verksamhet ut om 3år?

Vi har ingen ambition att växa och bli större i dagsläget. Vi gillar den storlek vi har nu. Vi kan tänka oss en till sköterska. Vi är ett glatt gäng som trivs att jobba ihop och trivs väldigt bra med alla djurägare och deras djur.

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.