headphones newspaper video-player
Stöd vårt politiska arbete

Stöd Företagarna och få extra förmåner

Företagare ska kunna fokusera på sitt företag, växa och skapa jobb, i stället för att tryckas ner av krångliga regler & missriktade skatter. Det är bra för Sverige! Håller du med oss?

Bidra extra till vårt företagarpolitiska arbete, bland annat för att minska regelbördan och sänka arbetsgivaravgifterna.

Teckna en medlemsannons

Företagarna arbetar nationellt för att påverka, förändra och förbättra alla de beslut som påverkar ditt företag. I din kommun finns kanske också en av våra 250 föreningar som påverkar lokalfrågor som rör ditt företagande?

Genom att teckna en annons är du en av dem som stöder arbetet extra. Som tack för ditt stöd får du också extra förmåner. 

Priset för ett helår är 3 990 kronor exkl. moms och för ett halvår betalar du 2 500 kronor exkl. moms. Medlemsannonsen är avdragsgill. Annonsen visas på vår webbplats.  

Med ditt stöd kan vi göra mer!
Extra förmåner unikt för dig som annonserar

  • En timme kostnadsfri juridisk konsultation av våra jurister utöver den ordinarie telefonrådgivningen. Till exempel kan du få hjälp med hur du anställer, avtalsskrivning, eller förberedelser inför arbetsrättsliga förhandlingar.
  • VIP-linje till Företagarnas juridiska rådgivning på telefonnummer 08-406 17 50.
  • Exklusiv tjänst: Om du råkar ut för en bluffaktura hjälper vi dig att hantera den rättsligt. Tjänsten avser bluffakturor från företag som är listade på Svensk Handels varningslista.  Läs mer här.
  • Marknadsföring genom annons på foretagarna.se 
  • Politiskt nyhetsbrev som du får prenumerera på.

Men framförallt stöder du vårt politiska arbete! 

Vill du stötta oss?
Skriv namn, företag och kontaktuppgifter och maila oss så återkommer vi till dig! Skicka en fråga om medlemsannons

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD