För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vad innebär det att vara förtroendevald?

Du som väljer att vara förtroendevald i Företagarna blir en viktig person i Sveriges största företagarorganisation. 2000 har redan engagerat sig - välkommen du med!

Genom att bli en av oss förtroendevalda i Företagarna har du möjligheter att påverka och att skapa förändring som är betydelsefull för invånarna på din ort.

Styrelsens uppdrag

Som förtroendevald är du medlem och ingår i en styrelse i din lokalförening. Styrelsens uppdrag är att se till att ni som förening är det självklara valet för alla företagare på orten. Det gör ni genom att aktivt bedriva påverkansarbete i frågor som stärker småföretagare, arrangera aktiviteter för företagare, synliggöra förmånsutbudet och bedriva medlemsvård så att alla medlemmar får ut maximal nytta av sitt medlemskap. ​

Som styrelse utgår ni i ert arbete från medlemmarnas behov, från Företagarnas styrdokument och tar del av den verksamhet som riktas till er. 

Din roll som förtroendevald

Din roll som förtroendevald är att vara en god ambassadör för Företagarna. Du bidrar till att stärka företagare och företagandet på din ort genom att du tillsammans med din styrelse ser till att era medlemmar upplever medlemsnytta och att ni gör skillnad på riktigt.

Som förtroendevald erbjuds du interna utbildningar och träffar för att göra ditt uppdrag  än mer lustfyllt. Förutom att vara en del av styrelsen och få vara med och påverka företagsklimatet på din ort så kommer du att bredda ditt nätverk och knyta nya kontakter både på orten men även nationellt om du deltar på våra träffar. 

Frågor?

Hör av dig till din närmsta förening eller kontakta forening@foretagarna.se så hjälper vi dig vidare!

Inspireras av våra förtroendevalda

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.