För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare 2014 i Dalarna

En viktig uppgift för Företagarna är att synliggöra entreprenören och människan bakom företaget. Därför väljer vi varje år ut Årets Företagare, både lokalt, regionalt och centralt. Årets Företagare i Dalarna 2014 (delas ut 2015) blev Erica och Richard Lyko från Lyko AB.
Årets Företagare Dalarna 2014

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut sedan 1986. I år blev Vansbros kandidat Lyko AB med Erica och Rickard Lyko även Dalarnas kandidat som också har möjlighet att bli Årets Företagare Sverige i kamp med 21 andra kandidater fredagen den 9 oktober.

Paret fick följande motivering till utmärkelsen:
”Årets företagare i Dalarna går från klarhet till klarhet och visar att entreprenörskap och driv hela tiden finns med, har funnits med och snarare ökat än minskat under åren.
Årets företagare är förebilder som vågat ta kalkylerade risker och visat gott ledarskap, inte minst genom att de ofta lyfter fram varandra och intar positioner där var och en bidrar som bäst med sin kunskap och kompetens.
Med kraften som finns i digitalisering och generations-växling som hävstång har årets företagare skapat massiv tillväxt och mängder av jobb inte minst för unga i bygden.
Genom en strategisk expansion från framgångsrik e-handel till att även bygga en stark fysisk närvaro har företaget tagit ytterligare ett stort kliv framåt under det gångna året”.

Läs mer om Lyko på www.lyko.se >>

(Erica Lyko var på resa i USA när bilden togs)

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.