För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Resentreprenören Erica Koll korad till Årets Företagare i Avesta

Publicerad 26 apr 2024
Äntligen har Årets Företagare i Avesta 2024 korats!
Erica Koll, vd Tobbes resor, har korats till Årets Företagare i Avesta 2024.

Det var under en företagarfrukost som det prestigefulla priset Årets Företagare delades ut. I sprudlande konfetti fick Erica Koll, Tobbes resor, kliva upp på scenen för att ta emot publikens jubel. 

- Det är så otroligt hedrande men jag hade aldrig fått detta pris utan alla goa och fina resenärer som reser med oss på Tobbes Resor. Det är alla ni som gör mig till Årets Företagare, säger den hedrade vinnaren. 

På plats inne på Burger King vid Dalahästen, var Företagarna Avesta styrelsemedlemmar Petra Jarlheim och Erica Andersson som delade ut det årliga priset som lyfter lokala företagare för deras engagemang och entreprenörskap. 

Tobbes resor är ett familjeföretag som startades av Torbjörn Kåll men som dessvärre insjuknade i cancer. Efter det klev hans fru Erica in och har arbetat som vd sedan dess.  

- När Tobbe blev sjuk så lovade jag honom att jag skulle driva företag vidare efter honom i hans anda, säger Erica Kåll till Avesta tidning. 

Vinnarmotivering:

Med passion och energi som är beundransvärd lyfter denna företagsledare sina medarbetare hyllades företagaren framför de gästande från Avestas näringsliv.

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets Företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 11 oktober i Stockholm.  

Fler nyheter från Företagarna