podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Företagarnas Digitala mötesrum v48

Tema: Pension

Har du rätt pensionslösning för dig och ditt företag? Den här veckan är du välkommen till en information där du som arbetsgivare får en enkel beskrivning av kollektivavtalad tjänstepension och försäkring samt möjlighet att få svar på dina frågor kring Avtalat och kollektivavtalad pension och försäkring.

Vi kommer även ha med oss Harlin & Görsson AB (Hjerta småland) som pratar pension och försäkring från sitt perspektiv för dig som egenföretagare och titta på vilken lön du bör ta för att maximera din Allmänna pension & ersättning från försäkringskassan? Vilka riskförsäkringar bör man ha? Samt vilka möjligheter har du med bolaget för att stärka din pension?

 

Gerd Carlsen & Cathrine Englund Claesson

Experter Avtalat

Avtalat finns för att informera både dig som arbetsgivare och dina anställda eftersom det är du som arbetsgivare som ansvarar för att teckna, betala och administrera kollektivavtalad tjänstepension och försäkring för dina anställda. Pensionen dina anställda får via jobbet fungerar som ett försäkringspaket. Det består dels av tjänstepension och flera försäkringar som ger extra skydd när saker händer under och efter arbetslivet. Vilken pensions- och försäkringslösning du ska teckna beror på om dina anställda är tjänstemän eller arbetare. 

 

Christoffer Harlin

Pension, försäkring & kapitalrådgivare

Äger och driver försäkringsförmedlingsföretaget Harlin & Görsson AB (Hjerta Småland)

Hjerta erbjuder handplockade lösningar ur marknadens bästa försäkringar och sparformer. Fortlöpande analyserar man marknaden, förbättrar vårt urval och finner nya alternativ. Allt för att företagare eller privatpersoner skall få bättre villkor, möjlighet till högre avkastning och lägre premier.

 

När: Fredagen 2/12, kl:11.00-12.00
Anmälan: Anmälan stängd

Agenda:

11:00                 Robert Wallin hälsar välkomna och går igenom digitala förutsättningar samt agenda.

11:05                 Gerd & Cathrine – Avtalat

11.30                 Christoffer Harlin – Hjerta   

12:00                 Avslut

Hur ser det ut framåt med det digitala mötesrummet?

Vi arrangerar FDM så länge det finns intresse, önskemål och behov!

OBS! Har du tips eller önskemål på ämne så är det bara att kontakta: robert.wallin@foretagarna.se  

Det digitala mötesrummet är ett samarrangemang mellan flera av Företagarnas regionkontor runt m i Sverige för tillsammans är vi starka!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.