För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Företagarpodden 284: Stjärnorna bakom Årets Unga idé

För några veckor sedan i samband med galan Årets Företagare i Sverige delades priset Årets Unga Idé ut för första gången. Syftet med priset är uppmärksamma unga företagare med samhällsförbättrande företagsidéer. I det här avsnittet möter vi de tre vinnarna!
Vinnarna av Årets unga idé.

Först ut är Pernilla Westergren som grundat Petgood. Med insikten att hundar och katter står för 25 procent av den globala köttkonsumtionen vill de skapa förändring. Vi möter även Faisa Abdi som driver QC Renewable Energy AB i Borlänge. Företaget har rott i land ett miljonkontrakt på gatubelysning i en av Östafrikas största hamnstäder där totalt 900 solcellsdrivna gatlyktor installeras.


Sist ut är Sofie Wahlström som tillsammans med Ellinor Samuelsson driver företaget Brightact i Uppsala. Brightact hjälper offentlig sektor att effektivisera resurser och digitalisera stöd för att motverka våld i nära relationer. Lyssna nu!Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.