För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

LIVE-klipp: Hur blir man en bra e-handlare? E-handelsjätten ger tips!

Rickard Lyko, vd på hårvårds- och skönhetsföretaget Lyko svarar på frågan: Vad är viktigast för en e-handlare att bli bra på? 

– Skillnaden mellan fysisk handel och e-handel är ju att det är ingen som passerar en e-handel, butikerna passerar du ju fysiskt, så du behöver påminna kunden och du behöver fånga in trafiken och vara bra på att marknadsföra dig i alla fall om man har generiska produkter som vi säljer, produkter som man kan köpa på många andra ställen, säger Rickard Lyko, vars företag Lyko bland annat utsetts till Årets e-handel och är en av Sveriges största e-handelsbutiker.

– Sen är det mycket kring själva tekniken och logistiken men för vår del har det varit att hitta in till kunden och driva in till sajten.

Hela intervjun med Rickard Lyko ser du i Företagarna LIVE: E-handel – det nya normala? Där intervjuas också Pär Svärdson, vd Apotea och Elena Ekström, vd Bukvy.

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.