podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige

LIVE-klipp: Hur blir man en bra e-handlare? E-handelsjätten ger tips!

Rickard Lyko, vd på hårvårds- och skönhetsföretaget Lyko svarar på frågan: Vad är viktigast för en e-handlare att bli bra på? 

– Skillnaden mellan fysisk handel och e-handel är ju att det är ingen som passerar en e-handel, butikerna passerar du ju fysiskt, så du behöver påminna kunden och du behöver fånga in trafiken och vara bra på att marknadsföra dig i alla fall om man har generiska produkter som vi säljer, produkter som man kan köpa på många andra ställen, säger Rickard Lyko, vars företag Lyko bland annat utsetts till Årets e-handel och är en av Sveriges största e-handelsbutiker.

– Sen är det mycket kring själva tekniken och logistiken men för vår del har det varit att hitta in till kunden och driva in till sajten.

Hela intervjun med Rickard Lyko ser du i Företagarna LIVE: E-handel – det nya normala? Där intervjuas också Pär Svärdson, vd Apotea och Elena Ekström, vd Bukvy.

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.