podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

LIVE: E-handel – det nya normala?

Svenskarna e-handlar på nya rekordnivåer. Hur ser framtiden ut för e-handeln och hur lyckas man med e-handel?

I april växte e-handeln med 44 procent enligt Postnords e-handelsbarometer och personer mellan 65-79 år har ökat sitt shoppande med hela 154 procent.

I detta avsnitt gästas vi av nätbaserade apoteksjätten Apoteas vd och grundare Pär Svärdson. Det är över två decennier sedan han lanserade Adlibris, med vilket han var en verklig pionjär på e-handelsområdet. Hur ser han på vad som varit och vad som komma skall? 

Vi pratar med Rickard Lyko, vd på Lyko, om hur de agerade efter att ha råkat ge 1000 kronor i rabatt istället för 100 kronor, och tvingas makulera 25 000 ordrar. Vad sa kunderna som ringde?

Elena Ekström, vd Bukvy, berättar om hur man som småföretagare kan tänka kring sin e-handel, hur de jobbar med en tydlig bild av sitt varumärke och med en hållbarhetsprofil.

 

Nyligen avslöjades nyheten om Facebooks satsningar på e-handel på sina plattformar. Johnas Liljegren, affärsområdeschef detaljhandel och e-handel på Facebook berättar mer om Shops.

 

Detta Företagarna LIVE är ett samarbete mellan Företagarna och Facebook och spelades in 9 juni 2020.
Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.