För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Unga Idé Final 2024

Företagarna och Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse bjuder in till en helkväll där vi hyllar unga företagare med samhällsförbättrande och nyskapande affärsidéer.

Oavsett om du är en ung innovativ företagare som brinner för att visa upp din affärsidé, en lokal företagare som söker inspiration, eller en investerare på jakt efter nästa stora grej så är detta din kväll!

🚀 Unga innovativa företagare: Detta är er chans att glänsa och få den uppmärksamhet ni förtjänar. Tio finalister får kasta sig in i rampljuset och pitcha sina idéer.

🤝 Lokala företagare: Detta är inte bara ett event - det är en fest av möjligheter! Mingla och bygg värdefulla relationer som kan lyfta er verksamhet.

💼 Investerare och affärsänglar: Förbered er på att bli imponerade. Upptäck lysande idéer, träffa passionerade entreprenörer och utvidga ert nätverk på ett roligt och engagerande sätt.

Programmet lanseras inom kort!

Läs mer och anmäl dig här!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.