För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagarna Young är nätverket för unga företagare

Företagarna Young är Sveriges tveklöst största nätverk för unga företagare. Idag är vi fler än 2 300 medlemmar och vi växer hela tiden. Detta är nätverket för dig som vill driva företag och samtidigt förbättra villkoren för Sveriges unga företagare både idag och i framtiden.

I Företagarna Young kan du finna inspiration, energi och kunskap både i din roll som företagare och som människa – oavsett storlek på ditt bolag.

Företagarna Young ingår i ditt medlemskap hos Företagarna för dig som är 35 år eller yngre.

Jag vill gå med!

Nu har du chans att delta på Almedalsresan 2024!

Företagarna Young ger dig en exklusiv möjlighet att delta på en gruppresa till politikerveckan i Almedalen.

Här får du möjlighet att påverka i aktuella frågor, chans att nätverka med makthavare, delta på exklusiva nätverksträffar, samtal, seminarier och debatter samt ge din bild av hur det är att vara ung och driva företag i dag.

Läs mer och ansök här!

Årets Unga Idé 2024

Är du redo att nätverka med framtidens stjärnor?

Företagarna och Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse  arrangerar tävlingen där unga företagare får möjlighet att pitcha sin affärsidé inför en jury där vinnaren får ett stipendium på 250 000 kronor. 

Även om du inte ska pitcha är du varmt välkommen som gäst för att mingla med investerare och unga deltagare.  Du kan också passa på och ställa frågor till Almi, Business Sweden och PRV som är med på alla deltävlingar och finalen. 

Läs mer om Årets Unga Idé

Medlem söker medlem – för nya samarbeten och affärer

Hitta nya samarbeten, affärer, utbyten av idéer och kunskap.

Använd kraften i Sveriges största nätverk för företagare. Kontakta andra medlemmar och se till att du själv syns på rätt sätt.

Hitta nya samarbeten

Kommande event

Tävlingar och utmärkelser

103 unga idéer

Vi vill lyfta fram och hyllar 103 nyskapande idéer från unga företagare i hela Sverige mellan 18-...

Senaste nytt

Frågor? Kontakta mig

Linda Aunan Edvall
Projektledare