headphones newspaper video-player
Företagarna Young

Företagarna Young är nätverket för unga företagare


Företagarna Young är ett nytt, snabbväxande nätverk för dig som är under 35 år och företagare. Tillsammans är vi med och formar ett nytt näringsliv, vi lär oss av varandra och andra. Det ska vara kul att träffa andra unga företagare och få frossa i entreprenörskap! 

Företagarna Young fokuserar på framtiden och inkluderar alla branscher i hela Sverige.

Senaste nytt

Segertåg för snabbmaten från Hawaii

För fyra år sedan introducerade hon poké bowls i Sverige. Nu växer Sihaam Masaes kedja snabbt. Günther Mårder tog reda på varför Oh Poké älskas av fastighetsägare – och hur samarbetet med leverantörer är en nyckel.

Gasellvinnare lär ut klädvård

Snabbväxande Steamerys vd Petra Ringström korades till Årets Kvinnliga Gasell 2020. Hon lär oss att vårda våra kläder bättre – och hon ser fram emot att själv hjälpa nya entreprenörer framöver.

Tinder för djuravel tar form

Investerare högg dem redan på Ung Företagsamhet- mässan i fjol. I dag har trion bakom djuravelsplattformen Animatching tagit studenten och hos Science Park Gotland vässar de sin omtalade tjänst.

Event!

Vi arrangerar flera nätverksträffar per år. Almedalsresan, Bootcamp och kurser. Missa inte nästa nätverksträff.

Så blir du medlem

Är du företagare och under 35 år? Gå med i Företagarna så blir du automatiskt medlem i Företagarna Young - nätverket för unga företagare. Nätverket är kostnadsfritt, man betalar för de aktiviteter man vill vara med på. 

Håll kontakten

Möten i all ära men när du behöver den där dagliga dosen av unga företagare finns vi bara ett klick bort!