För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagarna Young är nätverket för unga företagare

Som medlem i Företagarna ingår du automatiskt i Företagarna Young om du är 35 år eller yngre.

Företagarna Young är Sveriges största nätverk för unga företagare. Idag är vi drygt 2 300 medlemmar och vi växer hela tiden. I nätverket kan du finna inspiration, energi och kunskap både i din roll som företagare och som människa – oavsett storlek på ditt bolag.

Som medlem i Företagarna i åldern 18-35 år får du ta del av allt spännande som sker inom vår organisation plus det vi gör på Företagarna Young. 

Läs med om medlemskapet i Företagarna

Årets Unga Idé 2024

Är du redo att nätverka med framtidens stjärnor?

Företagarna och Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse  arrangerar tävlingen där unga företagare får möjlighet att pitcha sin affärsidé inför en jury där vinnaren får ett stipendium på 250 000 kronor. 

Även om du inte ska pitcha är du varmt välkommen som gäst för att mingla med investerare och unga deltagare.  Du kan också passa på och ställa frågor till Almi, Business Sweden och PRV som är med på alla deltävlingar och finalen. 

Läs mer om Årets Unga Idé

Medlem söker medlem – för nya samarbeten och affärer

Hitta nya samarbeten, affärer, utbyten av idéer och kunskap.

Använd kraften i Sveriges största nätverk för företagare. Kontakta andra medlemmar och se till att du själv syns på rätt sätt.

Hitta nya samarbeten

Kommande event

Tävlingar och utmärkelser

103 unga idéer

Vi vill lyfta fram och hyllar 103 nyskapande idéer från unga företagare i hela Sverige mellan 18-...

Senaste nytt

Frågor? Kontakta mig

Linda Aunan Edvall
Projektledare