headphones newspaper video-player

Företagarna Young är nätverket för unga företagare

Företagarna Young är Sveriges största nätverk för unga företagare. Ett nätverk för dig som vill driva företag och samtidigt förbättra villkoren för Sveriges unga företagare i dag och i framtiden.

I Företagarna Young kan du som företagare finna inspiration, energi och kunskap både i din roll som företagare och som människa – oavsett storlek på ditt bolag.

Företagarna Young ingår i ditt medlemskap hos Företagarna för dig som är under 35år.

Jag vill veta mer

Senaste nytt

Tio finalister kan vinna nytt stipendium

I oktober delas stipendiet Årets Unga Idé ut för allra första gången. Tre entreprenörer från Företagarnas lista med 103 unga idéer 2021 vinner 50 000 kronor var. Här är de 10 finalister som har chans att vinna.

Årets Unga Idé: nytt pris till unga företagare

Stipendiet delas ut till tre unga företagare med samhällsförbättrande företagsidéer.
Företagarna och Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse uppmärksammar unga företagare med samhällsförbättrande företagsidéer genom att dela ut stipendiet Årets Unga Idé i samband med galan Årets Företagare i Sverige.
 

I år instiftas det nya priset Årets Unga Idé. Tio av de företagare som uppmärksammas på listan 103 unga idéer får möjlighet att pitcha sin affärsidé inför en jury. Tre av dessa kommer sedan att tilldelas ett stipendium på 50 000 kronor var, från Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse. Stipendiet delas ut till vinnarna i oktober samtidigt som Årets Företagare i Sverige koras.

Mer om Årets Unga Idé

Om Årets Unga Företagare

Årets Unga Företagare är vårt prestigefyllda pris för unga entreprenörer.

Varje år prisar Företagarna en ung företagare, 35 år eller yngre, som uppnått något extra med sitt företagande. 

Om Årets Unga Företagare

Kommande event

Är du företagare och under 35 år?

Gå med i Företagarna så blir du automatiskt medlem i Företagarna Young - nätverket för unga företagare. Nätverket är kostnadsfritt, man betalar för de aktiviteter man vill vara med på. 

Jag vill vara med!

Håll kontakten

Möten i all ära men när du behöver den där dagliga dosen av unga företagare finns vi bara ett klick bort!

Till Facebookgruppen