podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Karl Grandin och Henok Fentie gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #315: Bryggar-duon som blev världsledande

Hur skapar man ett världskänt varumärke med få resurser? Och hur kan design användas för att nå ut i konkurrensen och bryta barriärer i en miljardindustri? Det och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt.

Günther får besök i studion av Karl Grandin och Henok Fentie, grundare av ölmärket och mikrobryggeriet Omnipollo som rankas som en av världens tio bästa öltillverkare. De har prisats för sina banbrytande drycker, gränslösa design och kreativa företagsbyggande sedan de startade företaget 2010.

Hur skapar man en trogen följarksara över hela världen och hur kan fängslande bildkonst lyfta verksamheten? Här får du svar. Lyssna nu!

Karl Grandin är just nu aktuell med boken Hypnagoga. Boken samlar hans visuella arbete med en titel hämtad från hans mest kreativa stunder. Hypnagoga är tillståndet mellan vakenhet och dröm, där vi är i när vi håller på att somna. Ett
läge då vassa idéer bevisligen föds.

Lyssna på podden i Spotify, Apple Podcasts!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.