podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Antoni Lacinai gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #294: Vässa din storytelling och öka motivationen

Hur når man sina mål och skapar en bättre, roligare och lönsammare arbetsplats? Och hur använder man storytelling för att öka sin försäljning? Det och mycket mer tar vi upp i veckans avsnitt.

Günther får besök i studion av författaren, föreläsaren och kommunikationsexperten Antoni Laciani. Han har tidigare haft ett antal ledande positioner inom försäljning och marknadsföring, på företag inom IT och Telekom. Bland annat var han åtta år på Ericsson innan han bestämde sig för att starta eget 2005. Han har skrivit 12 böcker om kommunikation, ledarskap och motivation och prisats som en av Sveriges främsta föreläsare.


Ledarskapet har förändrats som en följd av Corona-pandemin när många arbetar på distans. Hur kan man som chef verka i en hybridmiljö? Antoni Lacinai har forskat i ämnet och ger här sina viktigaste tips för dig som leder en grupp i den nya verkligheten. Lyssna nu!

Lyssna på podden i Spotify, Apple Podcasts!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.