podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Sorosh Tavakoli gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #286: Videoentreprenören som vill göra världens godaste ost

Kan växtbaserade livsmedelsprodukter bli Sveriges nästa stora exportsuccé? Och hur är det att få sitt liv som företagare dokumenterat i en tv-serie? Det och mycket mer ska vi ta reda på i veckans avsnitt.

Günther får besök i studion av serieentreprenören Sorosh Tavakoli. 2014 sålde han videoannonsbolaget Videoplaza för en halv miljard kronor. Nu driver han Stockeld Dreamery som vill göra världens mest ambitiösa ost utan att påverka klimatet. Han är även aktuell som en av huvudpersonerna i reality-serien Vägen till framgång. 


Hur är det att bygga ett bolag i en extrem tillväxtfas? Och hur spenderar man 200 miljoner i riskkapital när ambitionerna är att bli världsledande? Det och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt. Lyssna nuGe oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.