podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Isabella Palmgren gästar Företagarpodden. Foto: Nora Lorek

Företagarpodden #285: Affärsidén som golvar investerarna

Visst du att vi varje dag får i oss mängder med skadlig plast? I veckans avsnitt möter vi en prisad entreprenör som har utvecklat en teknik som kan lösa problemet en gång för alla.

Isabella Palmgren är vd och medgrundare av miljöteknikbolaget Mimbly som har utvecklat en patenterad teknik som återvinner upp till 70 procent av vattnet i tvättmaskiner samt filtrerar bort mikroplaster. Sedan starten 2017 har de vunnit mängder av priser och nyligen tog de hem segern i Postkodlotteriets Green Challenge 2021.Vad krävs för att få världens ledande investerare köa för en att få göra en investering? Hur tränar man sig till den perfekta pitchen? Det och mycket, mycket mer diskuterar vi i detta avsnitt. Lyssna nu!Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.