För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden #233: Podcasts för småföretagare

Vilka affärsmöjligheter finns det på den växande podcast-marknaden och hur går du tillväga om du funderar på att starta en podcast själv? Det tar vi reda på i veckans avsnitt av #företagarpodden.
Günther Mårder får besök av podcast-entreprenören Mohamed El Abed.
Günther får besök i studion av Mohamed El Abed, en av grundarna av det snabbväxande podcastbolaget Soundtelling. Det är en byrå som fokuserar på engagerande storytelling via radio och podcast. De producerar poddar för både den internationella och svenska marknaden, med varumärkesproduktioner för kunder som Sneakersnstuff, Ikea och KTH samt publicistiska produktioner för UR, SR, BBC, Amazon Audible med flera.


Är det en klok idé att starta en podcast om du vill att fler ska uppmärksamma dig och ditt företag? Här får du mängder med tips. Och vad händer på marknaden när allt fler stora aktörer vill nå ut till alla miljontals podcastlyssnare? Det och mycket mer diskuterar vi i veckans avsnitt. Lyssna nu!
 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.