headphones newspaper video-player

#Företagarpodden #137: Boosta din business

Vi har fokuserat mycket på valet i #Företagarpodden under den senaste tiden. Men denna vecka blir det fullt fokus på hur du som företagare kan boosta din business och bli mer framgångsrik.

Hur jobbar några av Sveriges största företag med att leverera tjänster och produkter för att småföretagare ska lyckas? I veckans avsnitt medverkar experter från SJ, Almi och Volvo och ger sina allra bästa råd.Den 19 oktober utses Årets Företagare i Sverige. Dessutom delas pris ut till Årets Unga Företagare i Sverige och mottagarna av stipendiet #GeTillbaka avslöjas. Vad krävs egentligen för att vinna? Jurymedlemmen Jessica Span, försäljningsdirektör, Volvo berättar hur juryn resonerar. Dessutom ger hon sina främsta säljtips och bjuder på en framtidsspaning om vad som händer när självkörande bilar och samåkning tar över marknaden.

Läs mer om Årets Företagare och boka din biljett här!

Lars Mårdbrant är kommunikationsdirektör på Almi. I #Företagarpoden ger han sina viktigaste tips på hur du får en ny investering i ditt bolag för att kunna ta nästa kliv för din verksamhet.

Ett aktivt hållbarhetsarbete bidrar även till nya affärer för många företagare. Hur ska du tänka om du vill nischa dig som en hållbar företagare? I #Företagarpodden ger SJ:s hållbarhetsdirektör Erica Kronhöffer sina bästa tips.

Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss i SPOTIFY, PODCASTER eller på SOUNDCLOUD