podcast news play företagaren I media förmån faq

På grund av nya restriktioner flyttar vi "Fredagsklubben i Mark: På gång" till Kulturhuset i Skene

10 dec 2021, 07:00-09:00
Plats: Kulturhuset i Skene, Textilgatan 1, 511 61 Skene
Det är mycket på gång i Marks kommun! Välkomna till Kulturhuset i Skene för ett frukostmöte som sätter fokus på de mest aktuella projekten. Det blir även prisutdelning till Årets Företagare och Årets Unga Företagare.

Marks kommun och Företagarna bjuder nu gemensamt in till ett frukostmöte där kommunen kommer att berätta mer om de mest aktuella bygg- och planeringsprojekten runtom i Mark. Mötet blir också ett forum för dialog och vi ser fram emot denna möjlighet att lära känna varandra bättre. I samband med frukostmötet sker även prisutdelningen till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Detta vill ni inte missa!

Till mötet är både medlemmar i Företagarna och andra kommuninvånare varmt välkomna. Utöver att utgöra en del i Fredagsklubben är På gång också den första samhällsbyggnadsfrukosten, något som under 2022 kommer att bli ett återkommande forum för information och dialog med Marks kommun.

Tänk på att anmäla er i tid, eftersom antalet platser är begränsade. Notera att det inte kommer att bli någon rundvandring på skolan vid detta tillfälle, för att värna elevernas studiero.

Tid: Fredag den 10 december kl.07:30-09:00, mingel och frukost i skolans matsal från 07:00
Plats: Kulturhuset i Skene, Textilgatan 1, 511 61 Skene
Kostnad: Gratis

Anmälan senast onsdag den 1 december.

Företagarna Mark

Företagarna Mark växer och har idag drygt 180 medlemmar och vi ser givetvis gärna att vi blir fler, tipsa om oss och ta med Dig hen till Fredagsklubben!

Företagarna lokalt och nationellt jobbar för att stötta dig som företagare och påverkar bland annat våra politiker så att villkoren och möjligheterna att driva företag är så bra som möjligt.

Några korta punkter som vi agerar i lokalt:
Under pandemin har vi bland annat jobbat med besöksnäringen och tagit fram konceptet ”Sjuhärads Lilla Toscana”. Läs gärna mer på www.sjuharadslillatoscana.se

Det blir ingen Markshow i år men däremot är Marknäring - Näringslivsdag nu spikat till den 7 april 2022!

Väl mött!

Frågor?

Kontakta Mathias Eriksson
0706-88 99 02
me@ekbergsstad.se

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.