För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Enterprizegalan - Årets Företagare 2024

2 maj 2024, 18:00-00:00
Plats: Fagersta Stadshotell
Missa inte årets stora näringslivsgala! En fullspäckad festkväll där priser delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Norra länsdelen. Sammanlagt delas nio priser ut, varav fyra av Företagarna Norra Västmanland.

Välkommen till Fagersta Stadshotell och Enterprize Gala! När du anländer kommer du att bjudas på ett glas bubbel direkt på röda mattan som leder dig till Wall of Fame där vår fotograf förevigar ditt galabesök.

Näringslivsgalan Enterprize är Norra Västmanlands största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma i regionen.
Utmärkelserna delas ut lokalt för att inspirera och motivera samt premiera företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner. Vi vill med detta uppmärksamma den bredd på näringsliv som norra länsdelen har att erbjuda och de förebilder som står bakom.

Enterprize lyfter fram duktiga människor inom alla branscher och sektorer, oavsett storlek på företaget.

Galabiljett 499 kr/person. Detta ingår i priset:

  • Inträde Enterprize gala
  • Trerättersmiddag
  • Ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns)
  • Underhållning från scen
Tillval: Dryckespaket 295 kr/person.
Förmånligt dryckespaket som passar kvällens galameny.

 

Läs mer och köp dina biljetter här!



På de vitklädda dukarna står levande ljus som skiner upp bordsdekorationen som en del av galans hyllning. Kvällen kommer att bjudas på en välkomponerad trerättersmiddag, där vinnarna utses mellan rätterna. Det kommer att bjudas på underhållning från scen och det kommer finnas chans till dans om man så vill. Allt paketerat i en underbar atmosfär. I biljettpriset ingår trerättersmiddag, ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns) och underhållning från scen. Stadshotellet kommer att ta fram förmånligt dryckespaket som passar menyn som man kan köpa till eller annan dryck från baren.


Mer information om galans detaljer kommer inom kort. Det utlovas en helkväll med ett fullspäckat program, tillägnat alla duktiga entreprenörer där vi hyllar det lokala näringslivet!

Galan arrangeras av Fagersta kommun tillsammans med samarbetspartners.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.