headphones newspaper video-player

Företagarna Norra Västmanland

Grattis du gissade rätt på utslagsfrågan, rätt svar är Handla Lokalt! Samla nu in kvitton från medverkande annonsörer, varje månad drar vi tolv vinnare! Årets tävling startar 4 februari! Se nedan för mer info.

En levande handel bidrar till ett levande samhälle! Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.

HANDLA LOKALT: Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare. Vi driver kampanjer och opinion och du som medlema kan också medverka i vår Handla lokalt-tävling där vi drar vinnare varje månad till ett samlat vinstvärde på 75 000 kronor årligen! Genom att handla lokalt hjälper du till att stärka din egen kommun som i sin tur får in mer kommunala skattepengar till blandannat välfärden och den lokala utvecklingen. Alla är vinnare.

Årets annonsörer (medlemmar så klart) i FagerstaPosten presenteras med två olika uppslag skiftande under jämna och ojämna veckor.

NV_vs1.JPG

 

 

NV_vs2.jpg

Bli medlem du också! Tävla med oss!

 

Nyheter om företagande i Norra Västmanland

103 unga idéer 2019: Möt årets omslagsprofiler

För fjärde året i rad utser tidningen Företagaren Sveriges 103 bästa idéer från företagare under 30 år. På omslaget syns Assiye Süer, Joceline Lu, Amin Mazraeh, Jens Karlsson, Cim Bergdahl och Tshepiso Lehutjo. Möt de här!

103 unga idéer 2019 - hela listan från norr till söder

Tvål i tablettform, plåster som förhindrar infektioner och portabla sångstudios för världsstjärnor. Veganska pålägg, smarta svetsmetoder och Sveriges svar på Marie Kondo. Här är 103 nytänkande företag från hela Sverige, som drivs av spännande unga entreprenörer.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD