För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare & Umeågalan 2019

Årets Företagare i Umeå kommer att utses på Umeågalan den 7 november!
Årets Företagare utses på Umeågalan den 7 november 2019

Utmärkelsen delas ut till den företagare som under året utfört en utmärkande prestation och genom sin personlighet och ledarskap fungerat som inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Årets Företagare ska äga och aktivt driva företaget som sin huvudsakliga sysselsättning och kunna visa upp god och uthållig lönsamhet. Den som får priset ska också ha visat upp extra kreativitet, företagsamhet och ledarskap. En företagare som spelat roll för Umeås utveckling.

De nominerade är:

Blomstra AB
Motivering:  Med fokus på individen – oavsett om det är medarbetarens och dennes engagemang eller kundens behov av assistans har hon utmärkt sig för att skapa möjligheter för människor att gå från utanförskap till innanförskap. Med ett tydligt krav på eget ansvar men också förmågan att alltid finnas där under dygnets 24 timmar har Delia byggt ett företag som genomsyras av delaktighet och vikten av att se varje människa.

Smetanas Design & Måleri AB
Motivering: Ett företag byggt på en unik gemenskap som omfattar såväl medarbetare, trogna och återkommande kunder och partners i branschen är denne företagares superkraft. En gemenskap som hjälper genom vardagens toppar och dalar och gör Umeå vackrare. Tord är en erfaren företagare som vet värdet av att låta andra människor skina och visa sitt yrkeskunnande.

Personalkollen Sverige AB
Motivering: Genom sin förmåga att lyssna till kunden och lösa problem på allra bästa sätt har dessa företagare utvecklat ett systemstöd som spränger alla gränser. En viktig framgångsfaktor har varit att inte rädas att ta hjälp av dem som har gjort resan tidigare och på sätt nå ännu längre. Niclas och Andreas är sanna entreprenörer som bygger och utvecklar ett företag i brett delägarskap för kundens bästa.

 

Läs mer om Årets Företagare  på åretsföretagare.se

Läs mer om Umeågalan på umeagalan.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.